Vajna Timi szerint torz kép alakult ki róla az emberekben

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Vajna Timi emberek interjú segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi idáig fel nem bukkant interjúban vallott az életéről és arról, mennyire megviseli az a sok támadás, ami éri.

Vajna Timi kiöntötte a szívét Hasulyó János operatőrnek még 2018-ban, azonban ez idáig senki nem bukkant rá az interjúra. A Story Magazin azonban most igen az operatőr Facebook-oldalán. Timi az interjúban sok mindenről mesél, a többi között arról is, hogy az idén gyermeket szeretett volna szülni Andynek, valamint arról, hogy szerinte rosszul ítélik meg őt az emberek.

Vajna Timi szerint rosszul ítélik meg őt az emberek Forrás: instagram.com/timeavajna

Én az utolsó falatot is odaadnám másnak, saját magamtól vonnám meg, csak hogy segítsek.

Somló Tamás özvegye, Gyöngyvér saját vállalkozást indított: megrendelésre süt-főzhttp://www.life.hu/sztarok/20190312-somlo-tamas-ozvegye-krisztina-ettermet-nyitott.htmlKülönleges vállalkozásba kezdett Somló Tamás özvegye: Gyöngyvér különböző megrendelőknek süt-főz. TV + Sztárok--Gyémántgyűrű csillog Dancs Annamari ujjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190312-gyemantgyuru-csillog-dancs-annamari-ujjan.htmlDancs Annamari elárulta, karácsonykor kapott egy gyémántgyűrűt a kedvesétől. TV + SztárokOrigoMajka és Curtis szerint nem csak két zenekar csinált slágerthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-majka-es-curtis-szerint-nemcsak-ket-zenekar-csinalt-slagert.htmlA Forbes magazin cikke szerint csupán két előadó tudott rádiós slágert csinálni a tavalyi évben. Ők pedig a Halott Pénz és a Wellhello. Ezen Majka és Curtis is felháborodott. TV + Sztárok--Ezt tette Gábor Zsazsa hagyatékával az özvegy, Frédéric von Anhalthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-ezt-tette-gabor-zsazsa-hagyatekaval-az-ozvegy-frederic-von-anhalt.htmlGábor Zsazsa aranyövéből készíttetett pórázt kutyájának a néhai sztár özvegye, Frédéric von Anhalt. TV + Sztárok--Felhőtlenül boldog pillanatot osztott meg Király Viktor és kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-felhotlenul-boldog-pillanatot-osztott-meg-kiraly-viktor-es-kedvese.htmlNemrégiben költözött be első közös otthonába Király Viktor és szerelme, Virág Anita. A fiatal énekes és kedvese most egy olyan fotót osztott meg, amelyen azt láthatjuk, mennyire boldogok. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó 10 évvel ezelőtti abortuszáról vallott: ma már nem lehet saját gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-molnar-aniko-10-evvel-ezelotti-abortuszarol-vallott-ma-mar-nem-lehet-sajat-gyereke.html10 évvel ezelőtt egy nem működő kapcsolatban esett teherbe Molnár Anikó, aki akkor azt a nehéz döntést hozta meg, hogy elveteti a babát. Ma már nem lehet saját gyereke. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.