Michelle Lewin fitneszmodell fenekét megharapta egy strandmalac

disznó modell malac strand malac Michelle Lewin harapás fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi baleset történt Michelle Lewin fitneszmodellel. A fiatal nő a Bahamákra látogatott, ahol az egyik strandmalac megharapta a fenekét. 

Nyaralni utazott a Bahamák egyik szigetére Michelle Lewin fitneszmodell. Épp a kameráknak pózolt a parton, amikor meglepő dolog történt. A People magazin cikkezett a szerencsétlen esetről, ugyanis a fiatal nőt megharapta az egyik strandmalac.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

‍♀️

Michelle Lewin (@michelle_lewin) által megosztott bejegyzés,

A sziget egyik látványossága ugyanis, hogy a strandolók között malacok úszkálnak a vízben. A turisták imádják őket, de úgy tűnik, érdemes velük vigyázni. Talán egy érett almának nézték a modell popsiját.

Arra egyébként eddig még nem született egyértelmű magyarázat, hogyan kerültek a szigetre a malacok. Valószínűsítik, hogy egykor tengerészek hagyták ott őket, ma pedig ez a természetes élőhelyük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s quite... remarkable ‍♀️ ‍♀️

Michelle Lewin (@michelle_lewin) által megosztott bejegyzés,

Keresztes Ildikót néha hajléktalannak nézi az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190313-keresztes-ildikot-neha-hajlektalannak-nezi-az-edesanyja.htmlKeresztes Ildikó elárulta, családi körben nem sminkeli magát. Csupán arra törekszik, hogy jól érezze magát a bőrében. TV + Sztárok--Meghan Markle újabb alkalmazottja mondott felhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-meghan-markle-ujabb-alkalmazottja-mondott-fel.htmlFolytatódik a negatív széria: Meghan Markle-nek egy újabb alkalmazottja mondott fel. TV + Sztárok--Amy Schumert terhesen fotózták: anyaszült meztelenül szalad egy parkbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-amy-schumer-terhesen-fotoztak-anyaszult-meztelenul-szalad-egy-parkban.htmlAmy Schumer érdekes képeket tett közzé magáról: anyaszült meztelenül szaladgált terhesen egy parkban. TV + Sztárok--Felfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdythttp://www.life.hu/sztarok/20190313-felfuggesztettek-stephen-hawking-egykori-apolonojet-patricia-dowdyt.htmlFelfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdyt. TV + SztárokOrigoMichael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás védelmébe vette a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20190313-michael-jackson-fogadott-magyar-fia-farkas-tamas-vedelmebe-vette-a-sztart.htmlMichael Jackson fogadott magyar fia védelmébe vette a sztárt, aki ellen több áldozata vallott: molesztálással vádolják. TV + Sztárok--Malek Andrea hónapokkal ezelőtt hazaköltözött, így él mosthttp://www.life.hu/sztarok/20190313-malek-andrea-honapok-ota-hazakoltozott-igy-el-most.htmlNagy döntést hozott meg néhány hónappal ezelőtt Malek Andrea. Ausztriából hazaköltözött Magyarországra, vele költözött a kislánya is. A születésnapos énekesnő most elmesélte, hogyan élnek azóta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.