Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás védelmébe vette a sztárt

Forrás: AFP/Patrick Kovarik -
Michael Jackson magyar fia Farkas Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson fogadott magyar fia védelmébe vette a sztárt, aki ellen több áldozata vallott: molesztálással vádolják. 

Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás is elmondta a véleményét a sztár ellen felhozott vádakról. A férfit gyermekként segítette Jackson, kifizette az életmentő műtétjét, és a későbbi kezeléseket is.

Michael Jackson fogadott magyar fia védelmébe vette a sztárt Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Élő példa vagyok arra, hogy igaz szeretet lakozott benne,

Blikknek

Felfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdythttp://www.life.hu/sztarok/20190313-felfuggesztettek-stephen-hawking-egykori-apolonojet-patricia-dowdyt.htmlFelfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdyt. TV + SztárokOrigoMeghan Markle újabb alkalmazottja mondott felhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-meghan-markle-ujabb-alkalmazottja-mondott-fel.htmlFolytatódik a negatív széria: Meghan Markle-nek egy újabb alkalmazottja mondott fel. TV + Sztárok--Kovács Kati nem tudja feldolgozni Koós János halálát http://www.life.hu/sztarok/20190313-kovacs-kati-nem-tudja-feldolgozni-koos-janos-halalat.htmlKovács Kati és Koós János kollégák és barátok voltak, az énekesnő egyelőre nem is tudja feldolgozni, hogy elvesztette az énekest. TV + SztárokOrigoA rajongók szerint túlságosan trágár Curtis új dalának szövegehttp://www.life.hu/sztarok/20190313-a-rajongok-szerint-tulsagosan-tragar-curtis-uj-dalanak-szovege.htmlCsalódtak a rajongók Curtis új dalában, sokak szerint túlságosan trágár lett a szövege. TV + Sztárok--Koós János özvegye elárulta, mi okozta férje haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190313-koos-janos-ozvegye-elarulta-mi-okozta-ferje-halalat.htmlKoós Jánost éppen ki akarták engedni a kórházból, amikor rosszul lett, és összeesett. Hiába küzdöttek az életéért az orvosok, nem sikerült visszahozni. Özvegye most elárulta, pontosan mi okozta az énekes hirtelen halálát. TV + Sztárok--Vajna Timi szerint Amerikában mindenki felszíneshttp://www.life.hu/sztarok/20190313-vajna-timi-szerint-amerikaban-mindenki-felszines.htmlVajna Timinek nincsenek amerikai barátai, dacára annak, hogy sok időt tölt a tengerentúlon. Úgy érzi ugyanis, hogy ott mindenki felszínes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.