Koós János özvegye elárulta, mi okozta férje halálát

2019.03.13. 10:40

Koós Jánost éppen ki akarták engedni a kórházból, amikor rosszul lett, és összeesett. Hiába küzdöttek az életéért az orvosok, nem sikerült visszahozni. Özvegye most elárulta, pontosan mi okozta az énekes hirtelen halálát.

Koós János felesége reménykedett, hogy a férje hamarosan felépül a vállsérüléséből, de sajnos az énekes a kórházban rosszul lett, és összeesett. Dékány Sarolta látta, hogyan küzdenek a férje életéért az orvosok.

Koós Jánost a szíve vitte elForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

„Nagyon rosszul vagyok. Múlt szombaton halt meg a férjem, két nappal azelőtt, hogy gyógyultan ki akarták engedni a kórházból. Úgy ment el, hogy tulajdonképpen körbe volt véve orvosokkal, akik ki-be rohangáltak a kórteremből, láttam is, hogy élesztgetik. Volt tehát remény, de sajnos hamar elillant..." – mondta a Story Magazinnak az özvegy. Eleinte nem lehetett tudni, hogy mi okozta az énekes rosszullétét, de mára kiderült, hogy mi volt a gond. „Voltunk aztán a lányommal a patológián, és ott azt mondták, hogy Janit a szíve vitte el. Minden annyira hirtelen történt, a férjemet nem lehet pótolni" – tette hozzá Dékány Sarolta.

Koós JánosDékány Saroltahalálszív