Cinthya Dictator barátság Molnár Tamás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog mosollyal az arcán tündököl Cinthya Dictator a legutóbbi fotóin. Úgy tűnik, a 29. születésnapját Molnár Tamás zenésszel töltötte. A kommentelők elkezdtek találgatni, vajon több van-e köztük, mint barátság. 

Korcsolyázni és vacsorázni is elment 29. születésnapja alkalmából Cinthya Dictator. Ám nem egyedül töltötte a varázslatos napot, hanem Molnár Tamás zenésszel, az Anti Fitness Club egykori énekesével.

Úgy tűnik, nagyon jól érezték magukat együtt, Cinthya Dictator el is mentette az Insta-storyt, amelyben megörökítette a napot. Egy másik közös fotót is feltöltött az oldalára, ahol a kommentelők azonnal találgatni kezdtek, vajon több van-e közöttük, mint barátság.

"Akármilyen kapcsolat is ez, benne van a harmónia és a szeretet! Ez minden képeteken látszik!" – írta az egyik kommentelő.

"Remélem együtt vagytok!" – bizakodik egy másik hozzászóló.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✨ ⚡️

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

29 éves korában elhunyt Emily Kong énekes-színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-29-eves-koraban-elhunyt-emily-kong-enekes-szineszno.html29 éves korában autóbalesetben életét vesztette Emily Kong énekes-színésznő. TV + Sztárok--Vajna Timi szerint torz kép alakult ki róla az emberekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-vajna-timi-szerint-torz-kep-alakult-ki-rola-az-emberekben.htmlVajna Timi idáig fel nem bukkant interjúban vallott az életéről és arról, mennyire megviseli az a sok támadás, ami éri. TV + SztárokOrigoÚjabb szexvideó kerülhetett elő R. Kellyről és több fiatalkorú lányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190312-ujabb-szexvideo-kerulhetett-elo-r-kellyrol-es-tobb-fiatalkoru-lanyrol.htmlÚjabb szexvideó kerülhetett elő R. Kellyről, amelyen fiatalkorú lányokkal látható. TV + Sztárok--Aaron Carter egykori gyereksztár megvédte Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-aaron-carter-egykori-gyereksztar-megvedte-michael-jacksont.htmlMichael Jackson áldozatai megtörték az évtizedes csendet és beszámoltak minden szörnyűségről, amit a popsztár velük tett, de nem mindenki hisz nekik: Aaron Carter egykori gyereksztár szerint hazugság, amit állítanak. TV + Sztárok--Somló Tamás özvegye, Gyöngyvér saját vállalkozást indított: megrendelésre süt-főzhttp://www.life.hu/sztarok/20190312-somlo-tamas-ozvegye-krisztina-ettermet-nyitott.htmlKülönleges vállalkozásba kezdett Somló Tamás özvegye: Gyöngyvér különböző megrendelőknek süt-főz. TV + Sztárok--Gyémántgyűrű csillog Dancs Annamari ujjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190312-gyemantgyuru-csillog-dancs-annamari-ujjan.htmlDancs Annamari elárulta, karácsonykor kapott egy gyémántgyűrűt a kedvesétől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.