Molnár Anikó 10 évvel ezelőtti abortuszáról vallott: ma már nem lehet saját gyereke

Forrás: Facebook / Molnár Anikó -
gyerekvállalás Molnár Anikó abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 évvel ezelőtt egy nem működő kapcsolatban esett teherbe Molnár Anikó, aki akkor azt a nehéz döntést hozta meg, hogy elveteti a babát. Ma már nem lehet saját gyereke.

Komoly döntést kellett meghoznia akkor Molnár Anikónak, aki egy nem működő kapcsolatban esett teherbe. Nem tudta, hogy egyedül is vállalja-e a kisbabát vagy inkább vetesse el, később az utóbbi mellett döntött.

Molnár Anikó Forrás: Facebook / Molnár Anikó

„2009-ben egy olyan férfi oldalán éltem, akiről már menet közben tudtam, hogy nem fog a szerelmünk örökké tartani. Sajnos ennek ellenére nagyon hamar teherbe estem, alig voltunk együtt két-három hónapja. Amikor megtudtam, hogy babát várok, azt sem tudtam, melyik ujjamba harapjak... Szüljem meg ezt a gyereket úgy, hogy apa nélkül fogom felnevelni, hiszen csak a gyerek miatt nem akartam vele maradni, vagy pedig vetessem el, és adjak esélyt a későbbiekben egy olyan családi mintának, amiről mindig is álmodtam?” – mesélte a Borsnak az egykori Nagy Ő.

Anikó néhány évvel később már elég érettnek érezte magát ahhoz, hogy kisbabája legyen, ám a korai menopauza közbeszólt.

„Mire elég érettnek gondoltam magam a gyerekvállalásra, keresztülhúzta a számításaimat a korai menopauza. Most már nem lehet gyermekem. Rettentően igazságtalan az élet. Aki nem akar gyereket, az teherbe esik és abortuszra megy, aztán itt van Pataki Zita időjós, akinek végigkövettem a lombikos vlogját... Ő nagyon szeretne babát, mégsem sikerül neki. Borzasztóan sajnálom.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.