Dancs Annamari eljegyzés gyémántgyűrű gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari elárulta, karácsonykor kapott egy gyémántgyűrűt a kedvesétől.

Dancs Annamari csak úgy sugárzik a boldogságtól: párja mindenben mellette áll és nagyon szereti a kisfiát. A szép színésznő úgy érzi, végre révbe ért.

Nőként, anyaként sok mindent megéltem, elégedett vagyok az életemmel. Van egy gyönyörű gyermekem, akinek egy év alatt sikerült egy biztonságos, saját otthont teremteni, és erre nagyon büszke vagyok. És van egy olyan párom, aki tényleg szeret minket, nagyon boldogok vagyunk és együtt tervezzük az életünket. Összefoglalva azt érzem, teljes és kerek az életem.”

Bár még csak pár hónapja vannak együtt, úgy érzik, szinte már el sem tudják képzelni az életüket egymás nélkül. Ezt megpecsételve Dancs Annamari kapott is kedvesétől egy gyűrűt.

Ez egy kis gyémánt az ujjamon. Ez egy karácsonyi ajándék volt a párom részéről, ez egy 'összetartozunk-gyűrű'. Nem volt konkrét eljegyzés, nem szándékozunk összeházasodni, de együtt tervezzük az életünket, és úgy gondoljuk, hogy összetartozunk.”

Ellen DeGeneres humorista a Barátok közt Vili bácsijáról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-ellen-degeneres-humorista-a-baratok-kozt-vili-bacsijarol-posztolt.htmlAkik követik az amerikai színésznő, humorista Ellen DeGeneres közösségi oldalát kiszúrhatatk egy szokatlan arcot. A híresség ugyanis a Barátok közt Vili bácsijáról osztott meg egy mémet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMeztelenül mutatta meg magát Helena Christensen, akit David Beckhammel hoztak hírbehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-meztelenul-mutatta-meg-magat-helena-christensen-akit-david-beckhammel-hoztak-hirbe.htmlAnyaszült meztelenül mutatta meg magát Helena Christensen, akiről nemrég felröppent a pletyka, hogy David Beckham szeretője. TV + Sztárok--Balázs Klárinak 40 évvel ezelőtt egy jósnő megjósolta, hogy Korda György lesz a második férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-balazs-klarinak-40-evvel-ezelott-egy-josno-megjosolta-hogy-korda-gyorgy-lesz-a-masodik-ferje.htmlBalázs Klári elárulta, előző házassága alatt elment egy jósnőhöz, aki megjósolta neki, hogy nem az akkori férje lesz élete szerelme. TV + SztárokOrigoKomolyan megsérült egy kihívó, Salander Dorina az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190312-komolyan-megserult-egy-kihivo-salander-dorina-az-exatlon-hungaryben.htmlDrámai pillanatok zajlottak az Exatlon Hungaryben: komolyan megsérült egy kihívó, Salander Dorina. TV + SztárokOrigoNehéz időszakon van túl Nagy Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20190311-nehez-idoszakon-van-tul-nagy-bogi.htmlNagy Bogi elárulta, családja, párja és korábbi mentora, Caramel a legfőbb támasza. TV + Sztárok--Ilyen gyönyörű nő Arnold Schwarzenegger lánya, Katherinehttp://www.life.hu/sztarok/20190311-ilyen-gyonyoru-no-arnold-schwarzenegger-lanya-katherine.htmlArnold Schwarzenegger nagyobbik lánya, Katherine a minap egy filmbemutatón jelent meg és csodásan festett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.