Aaron Carter egykori gyereksztár megvédte Michael Jacksont

Aaron Carter Michael Jackson Wade Robson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson áldozatai megtörték az évtizedes csendet és beszámoltak minden szörnyűségről, amit a popsztár velük tett, de nem mindenki hisz nekik: Aaron Carter egykori gyereksztár szerint hazugság, amit állítanak. 

A Leaving Neverland, vagyis a Neverland elhagyása című dokumentumfilmben Michael Jackson áldozatai számolnak be arról, hogyan molesztálta őket évekig a popsztár. A megrázó vallomásoknak azonban nem hisz mindenki. Aaron Cater – aki a '90-es éves végén népszerű tinisztár volt és szintén kapcsolatban állt Michael Jacksonnal – felháborodott az áldozatok beszámolóin.

Aaron Carter megvédte Michael Jacksont Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jerod Harris

Leszögezte, személyesen ő soha nem tapasztalt semmi olyasmit, amik a dokumentumfilmben elhangzottak. Elmondta, ő is járt Jackson hálószobájában, de a sztár soha nem molesztálta őt, és nem is volt tanúja hasonlónak. Szerinte az áldozatok hazudnak, különösen Wade Robson. Aaron úgy véli, volt alkalmuk előjönni a molesztálás vádjával még Jackson életében, de ezt nem tették meg. „Egy ikon sírján taposnak” – mondta a TMZ-nek a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.