Meghan hercegné drámaórákat ad Harry hercegnek, hogy magabiztosabb legyen

színpad drámaóra magabiztosság beszéd Meghan Markle Meghan hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte az egész világ tudja, hgoy mielőtt Sussex hercegnéje lett, színésznőként dolgozott Meghan Markle. Harry herceg felesége a királyi család berkeiben is megtalálta, hogyan hasznosíthatja tudományát. Drámaórákat ad férjének, hogy magabiztosabb legyen a színpadon. 

A Briliáns elmék című sorozatban játszott Meghan hercegné, mielőtt Harry herceg felesége lett. Azzal együtt, hogy hozzáment a herceghez, fel kellett adnia korábbi karrierjét. A Mirror cikke szerint azonban a brit királyi családban is megtanulta, hogyan hasznosíthatja korábbi tapasztalatait.

Egy bennfentes elárulta, hogy férjének ad drámaórákat, hogy magabiztosabb legyen, amikor nagy nyilvánosság előtt kell beszédet tartania. „Csak rá kell nézni a hercegre, hogy lássuk, mennyivel magabiztosabb, amikor a színpadon van. Régen ideges volt, könnyen zavarba jött. Most már magabiztos, használja a színpadot, ismeri a határait, a jegyezeteit sem veszi elő” – mesélte a királyi család tanácsadója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.