Celebek, akik a barátnőjük exével randiztak: Selena Gomez és Kate Hudson is járt már így

Forrás: Shutterstock -
barátnő ex sztárok celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íratlan szabály, hogy a barát exével nem kezdünk viszonyt, de úgy tűnik, hogy a sztárvilágban ezt sem kötelező betartani. Bemutatunk néhány olyan kapcsolatot, amely során a legjobb barátnőjük volt pasijával kezdtek a sztárok.

Selena Gomez és Bella Hadid

Selena Gomez és Bella Hadid Forrás: AFP

Az énekesnő és a modell nagyon jóban voltak, habár a kapcsolatukban történt egy kis törés, mégpedig akkor, amikor Selena Gomez összejött Bella Hadid volt pasijával. A The Weeknd nevű énekes és Selena kapcsolata nem volt hosszú életű, de arra mindenképpen jó volt, hogy az egykori barátnők viszonyát meggyengítse.


Cameron Diaz és Kate Hudson

Cameron Diaz és Kate Hudson Forrás: Getty Images

Kate 2009-ben randizott az egykori baseballjátékos Alex Rodriguezzel (aki most Jennifer Lopez jegyese), mielőtt a legjobb barátnője, Cameron Diaz 2010-ben a helyébe lépett. Kate Hudson nem sokáig búslakodott a dolog miatt, inkább összejött Justin Timberlake-kel, aki meg Cameron Diaz exe volt. Igazi kusza történet ez, de úgy tűnik, hogy a legjobb barátnők között ilyesmi előfordulhat.


Selena Gomez és Taylor Swift

Selena Gomez és Taylor Swift Forrás: AFP/Valerie Macon

A két énekesnő híresen jó barátnők, és már közös exszel is büszkélkedhetnek. Mindketten jártak ugyanis Taylor Lautnerrel. Elsőként Selena Gomeznek volt kapcsolata a színésszel, majd miután szakítottak, Taylor Swift alkotott egy rövid ideig egy párt Taylorral.


Taylor Swift és Gigi Hadid

Gigi Hadid és Taylor Swift Forrás: NORTHFOTO/Agny Ebas

Úgy tűnik, hogy a lányok szeretnek lecsapni egymás volt barátjára. Ez esetben Gigi Hadid volt az, aki összejött Taylor exével. Az énekesnő és Joe Jonas 2008-ban szakítottak, ráadásul igen csúnyán: Joe telefonon dobta Taylort. Legjobb barátnőjét azonban ez nem tántorította el attól, hogy évekkel később randizni kezdjen Joe Jonasszal.


Nikki Reed és Nina Dobrev

Nikki Reed és Nina Dobrev Forrás: Getty Images for ELLE/Getty Images/Matt Winkelmeyer

Évekig alkotott egy párt Nina Dobrev Ian Somerhalder színésszel, akivel a Vámpírnaplók forgatásán jöttek össze. Szakításuk után azonban nem sokkal barátnője, Nikki Reed lecsapott a sármos sztárra. Azóta össze is házasodtak, sőt, már közös gyerekük is van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.