A Prodigy énekese, Keith Flint szeretőt tarthatott

Forrás: RIA Novosti/Evgeniy Filippov -
öngyilkosság szerető Prodigy Keith Flint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják, a Prodigy énekesének, Keith Flintnek két évig szeretője volt.

Március 4-én essexi otthonában találtak rá holtan a Prodigy énekesére. Keith Flint saját kezével vetett véget életének. A gyászoló rajongók azóta találgatják, mi állhatott az öngyilkosság hátterében. Eddig sokan arra gyanakodtak, visszatérhetett depressziója, néhány nappal a halála előtt ugyanis szakított a feleségével.

Állítják, Keith Flintnek szeretője volt Forrás: RIA Novosti/Evgeniy Filippov

Most viszont a Mirror azt írja, Keith Flintnek két éve titkos barátnője lehetett a felesége mellett. A lap meg is nevezi a hölgyet: Faye Kelbie-ről van szó, aki három gyermek édesanyja. Közös ismerősök hozták össze őket, és nagyon kötődtek egymáshoz érzelmileg, de pár hete szakítottak, mert nem tudtak elég időt együtt tölteni.

Mint írják, a 43 éves nő teljesen összeomlott, amikor megtudta, mi történt.

Vajna Tímea posztolt közösségi oldalára: futással gyógyítja a lelkéthttp://www.life.hu/sztarok/20190311-vajna-timea-posztolt-kozossegi-oldalara-futassal-gyogyitja-a-lelket.htmlSzinte nem telt el nap, hogy ne posztolt volna közösségi oldalára Vajna Tímea. Ám férje halála után inkább visszavonult a nyilvánosságtól, csak a gyász egy-egy pillanatát osztotta meg követőivel. Az özvegy most megtörte a csendet. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita és Kajdi Csaba az Instagramon harcolnak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-debreczeni-zita-es-kajdi-csaba-az-instagramon-harcolnak-egymassal.htmlKajdi Csaba modellügynök és Debreczeni Zita harcát az Instagramon követhetjük: csúnyán beszólogatnak egymásnak. TV + SztárokOrigoVisszaéltek Koós János nevével: hamis levél terjed http://www.life.hu/sztarok/20190311-visszaeltek-koos-janos-nevevel-hamis-level-terjed.htmlVisszaélnek Koós János nevével, és olyan levelet terjesztenek az interneten, amelyet nem a művész írt. TV + Sztárok--Kajdi Csaba tükröt állít a celebeknek?http://www.life.hu/sztarok/20190310-kajdi-csaba-tukrot-allit-a-celebeknek.htmlKajdi Csaba tükröt tart a sztároknak és influenszereknek, és ezt forradalmi szintre emelte, hiszen az Instagram Storyjaiban rendszeresen elmondja róluk az őszinte véleményét, olyanokat, amiket más csak gondol, de kimondani nem mer. A Glamour-gálán a Life.hu arról kérdezte az egyik legismertebb modellügynököt, vajon nem fél-e azért, mert nevetség tárgyává teszi azokat, akik hatalmas bakikat követnek el. TV + SztárokOrigoDallos Bogi lett az Év énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190310-dallos-bogi-lett-az-ev-enekesnoje-glamour-dijatado.htmlAz Év énekesnője kategóriában Dallos Bogit választották a szavazók a Glamour díjátadóján. Bogi a Life.hu-nak interjúban mesélte el, mit szól a díjhoz, mit jelent ez számára, és hogyan fér össze az éneklés a műsorvezetéssel a jelenlegi életében. TV + SztárokOrigo19 éve gyilkolták meg brutálisan Soproni Ági színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20190310-19-eve-gyilkoltak-meg-brutalisan-soproni-agi-szinesznot.html19 évvel ezelőtt ölték meg brutálisan Soproni Ági színésznőt. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.