Így bulizik együtt Király Viktor és párja, Anita

Forrás: Király Viktor -
Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Glamour-gálára Király Viktor a barátnőjével, Virág Anitával érkezett. A Life.hu-nak a szerelmes pár elmesélte, hogyan tudnak együtt bulizni, van-e nyoma a féltékenykedésnek, de Viktor azt is elmondta, mire nagyon büszke a párjával kapcsolatban.

Eljegyezte Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-eljegyezte-jennifer-lopezt-kedvese-alex-rodriguez.htmlSzombat éjjel egyszerre tette közzé ugyanazt a képet a közösségi oldalán Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez. TV + SztárokOrigoDallos Bogi lett az Év énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190310-dallos-bogi-lett-az-ev-enekesnoje-glamour-dijatado.htmlAz Év énekesnője kategóriában Dallos Bogit választották a szavazók a Glamour díjátadóján. Bogi a Life.hu-nak interjúban mesélte el, mit szól a díjhoz, mit jelent ez számára, és hogyan fér össze az éneklés a műsorvezetéssel a jelenlegi életében. TV + SztárokOrigoAz interneten talált egymásra Hajdú Péter és Alföldy Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190307-az-interneten-talalt-egymasra-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-modell.htmlAhogy pár hete tudni lehet, Hajdú Péterre rátalált a szerelem. Új párja, a 25 éves modell, Alföldy Anna. TV + SztárokOrigoDögös bikinis fotót tett közzé Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-dogos-bikinis-fotot-tett-kozze-nadai-aniko.htmlA napokban ünnepelte kedvesével kapcsolatuk egyéves évfordulóját Nádai Anikó, és ennek örömére elutaztak pihenni. TV + Sztárok--Ezért kér minden alkalomra drága ékszert férjétől, Buraktól Csősz Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-ezert-ker-minden-alkalomra-draga-ekszert-ferjetol-buraktol-csosz-bogi.htmlCsősz Bogi boldog és szerelmes, de azt vallja, jobb, ha az embernek van B terve. A Törökországban élő színésznő úgy véli, a legjobb, ha egy nő ékszerbe fekteti a vagyonát, így ha bármi baj van, rögtön pénzzé teheti azt. TV + Sztárok--MC Hawer és barátnője vették kézbe VV Zsuzsu karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190223-mc-hawer-es-baratnoje-vettek-kezbe-vv-zsuzsu-valovilag-karrierjet.htmlMég egy hete sincs, hogy megnyerte a ValóVilágot Zsuzsu, máris hivatalos Facebook-oldalán hirdeti a fellépéseit. A lány útjának egyengetését az alkoholizmusból kigyógyult MC Hawer vette kézbe, amit sokan nem néznek jó szemmel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.