Vajna Tímea egyik barátja szerint az özvegy egyelőre nem férhet hozzá a vagyonhoz

magángép halál temetés vagyon Andy Vajna tragédia Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben Los Angelesbe repült Vajna Tímea, hogy férje hamvait a családja mellett is örök nyugalomra helyezzék. Egyik barátja szerint turistaosztályon kellett utaznia, mert egyelőre nem fér hozzá Andy Vajna vagyonához. 

Los Angelesben, a családja mellett is végső nyugalomra helyzeték Andy Vajna producert, filmügyi kormánybiztost. A Kiskegyednek nyilatkozott az özvegy, Vajna Tímea egyik barátja, aki azt állítja, hogy Vajna a halála pillanatáig nagyon jó viszonyt ápolt az első feleségével, aki egy fiút szült neki. Valószínűleg a filmmogul róla is gondoskodhatott a végrendeletében.

Vajna Tímea turistaosztályon repült Amerikába Forrás: instagram.com/timeavajna

A cikk szerint Andy halála után egyből zárolták a vagyont. Így, amikor Tímea visszarepült Los Angelesbe, nem vehette igénybe a magángépet, turistaosztályon utazott. "Miközben egy ország azt hiszi, hogy sokszoros milliárdos, Timi turistaosztályon repülte át férje hamvaival az óceánt" – mesélte a lapnak a barát.

"Viszont jelenleg – némi túlzással – csak az az övé, ami rajta van. Így az a néhány ékszer, amit Andytől kapott, és a ruhatára. Timinek jelen pillanatban elképzelése sincs arról, hogyan alakul a jövője, és fél is tőle" – folytatta az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.