"Még most is kövér vagy" – mondta Hajós András Ábel Anitának

kövér Hajós András Ábel Anita Gyertek át!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajós András a Gyertek át! című műsorban mondott olyat Ábel Anitának, amit egyetlen nő sem szeretne hallani, de ez természetesen csak vicc volt.

A Gyertek át! című műsorban érdekes mondat hagyta el Hajós András száját az egyik feladat során. A játék lényege az volt, hogy Ábel Anitának csapattársai szájáról kellett leolvasnia állatneveket, de Hajós Andráséról nem sikerült azt, hogy dolmányos varjú. Anita így viccesen egy egészen más tippet adott: „Kicsi a farkad" – mondta, amin mindenki nevetett. Erre vágott vissza Hajós András. „Még most is kövér vagy, ba***d" – mondta, ezt viszont érdekes módon már értette Anita.

Németh Kristóf műsorvezetőként próbálta ki magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190222-nemeth-kristof-musorvezetokent-prabalta-ki-magat.htmlPár percre műsorvezetőnek állt Németh Kristóf. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien eszméletlen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-vasvarvi-vivien-eszmeletlen-feneket-villantott.htmlBalira utazott a Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert Vasvári Vivien. Egy vízesés alatt eszméletlen feneket villantott, ám a poszt szövegével fontos problémára hívta fel a figyelmet. TV + Sztárok--Megvolt Curtis első fellépése a rehabilitáció ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190223-megvolt-curtis-elso-fellepese-a-rehabilitacio-ota-drogelvono.htmlCurtis pénteken este az első fellépését is megtartotta a rehab óta. Erről meg is osztott egy videót az Instagram oldalán. TV + SztárokOrigoIlyen volt Halle Berry 20 évesen: szépségversenyeken indult - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-ilyen-volt-halle-berry-20-evesen-szepsegversenyeken-indult.htmlHalle Berry 20 évesen szépségversenyeken indult, ebből az időszakból kerültek elő róla fotók. TV + Sztárok--Kiss Péter Balázs távozik a Barátok köztből: Malajziára költözikhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-kiss-peter-balazs-tavozik-a-baratok-koztbol-malajziara-koltozik.htmlKiss Péter Balázs úgy döntött, hogy új életet kezd: búcsúzik a Barátok közttől, és még az országot is elhagyja. TV + Sztárok--Rubint Réka megmutatta, van papírja arról, hogy edzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-megmutatta-edzo-diplomajat-rubint-reka-a-kovetoknek-es-kritikusainak.htmlRubint Réka kritikusai időről időre felvetik, hogy a fitneszedzőnek nincs is edző végzettsége. Réka besokallt és egy Facebook-élőzés keretén belül megmutatta a papírjait, amelyeket az alábbi videóban te is megnézhetsz. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.