Bogdán Csaba lemez Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi a közösségi oldalán árulta el, hogy hamarosan megjelenik a 20. lemeze, amelynek elkészítésében természetesen a férje is segédkezett.

Szandi és férje, Bogdán Csaba nemcsak a magánéletben alkotnak tökéletes párt, de a munkában is remekül tudnak együtt dolgozni.

A házaspár idén egy nagy dobással készül: májusban megjelenik az énekesnő huszadik, jubileumi lemeze, amelyen vadonatúj dalok is lesznek a rajongók legnagyobb örömére.

Yvonne Dederick lánya, Mardoll tangában táncolva mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190222-yvonne-dederick-lanya-mardoll-tangaban-tancolva-mutatta-meg-magat.htmlMeghökkentő előadásban mutta meg raptudását Yvonne Dederick üzletasszony lánya, Catherine, aki Mardoll néven építi rapkarrierjét. Tangás dresszben és szakadt neccharisnyában vonaglott a színpadon. TV + Sztárok--Oroszlán Szonját nem skatulyázzák be úgy Amerikában, mint itthonhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-oroszlan-szonjat-nem-skatulyazzak-be-ugy-amerikaban-mint-itthon.htmlOroszlán Szonjának hiányoznak a magyar ételek, de szeret Amerikában élni. Elárulta, miért. TV + SztárokOrigoMeghan Markle barátai fizették ki a több mint 55 milliós babaváró bulithttp://www.life.hu/sztarok/20190222-meghan-markle-baratai-fizettek-ki-a-tobb-mint-55-millios-babavaro-bulit.htmlMeghan Markle babaváró bulija elképesztő összegbe került, és a barátai fizették ki. TV + Sztárok--Kisbabát vár a ValóVilág 9 19 éves exjátékosa, VV Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20190222-kisbabat-var-a-valovilag-9-19-eves-ex-jatekosa-vv-vivi.htmlVV Vivi és VV Krisztián a ValóVilág 9 játékában szerettek egymásba, majd kiesésük után is folytatódott a kapcsolatuk. Úgy tűnik szerelmük egyre komolyabb, ugyanis kisbabájuk lesz... TV + Sztárok--Nádai Anikó közösségi oldalán búcsúztatta az elmúlt 4 hónapothttp://www.life.hu/sztarok/20190221-nadai-aniko-kozossegi-oldalan-bucsuztatta-az-elmult-4-honapot.htmlA négy hónapig tartó ValóVilág 9 vezetését Nádai Anikó és Puskás Peti kapták meg. A műsorvezetőnő és exvillalakó most közösségi oldalán búcsúzott a műsortól. TV + Sztárok--Így él most Baranyi László, a Família Kft. nagypapájahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-igy-el-most-baranyi-laszlo-a-familia-kft-nagypapaja.htmlMég mindig energikus és vidám a Família Kft. nagypapája, Baranyi László. Harmadik feleségével 50 éve tartanak ki egymás mellett, most pedig azt is elmesélte, hogy egyszert fegyvert nyomtak a homlokához. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.