Oroszlán Szonját nem skatulyázzák be úgy Amerikában, mint itthon

Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja -
skatulya Magyarország Amerika Oroszlán Szonja itthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszlán Szonjának hiányoznak a magyar ételek, de szeret Amerikában élni. Elárulta, miért. 

Oroszlán Szonja lassan négy éve él Amerikában, és már otthon érzi magát. A színészet mellett állatokkal is foglalkozik önkéntesként. Filmekben és reklámokban szerepel, és annak örül a legjobban, hogy ott kitörhet abból a skatulyából, amibe itthon bezárták.

Oroszlán Szonja szeret Amerikában élni Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja

Próbálkoztam kitörni, de soha senki nem akarta, hogy mást csináljak.

Best Magazinnak

Meghan Markle barátai fizették ki a több mint 55 milliós babaváró bulithttp://www.life.hu/sztarok/20190222-meghan-markle-baratai-fizettek-ki-a-tobb-mint-55-millios-babavaro-bulit.htmlMeghan Markle babaváró bulija elképesztő összegbe került, és barátai fizették ki. TV + Sztárok--Majka nyilatkozott Curtis állapotáról: másfél évet adott nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190222-majka-nyilatkozott-curtis-allapotarol-masfel-evet-adott-neki.htmlCurtis Balázsék reggeli műsorában beszélt elvonókúrájáról és arról, hogyan tervezi a jövőjét. Erről most Majka is nyilatkozott. TV + SztárokOrigoFördős Zé újra szerelemes: 17 évvel fiatalabb az új párja, Sárihttp://www.life.hu/sztarok/20190222-fordos-ze-ujra-szerelemes-17-evvel-fiatalabb-az-uj-parja-sari.htmlFördős Zé egy 17 évvel fiatalabb lányba szerelmes: egy bográcsos főzőversenyen találkozott Sárival. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEltemették Rubint Réka édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190222-eltemettek-rubint-reka-edesapjat.htmlRubint Réka édesapja hosszú betegség után elhunyt: így vettek végső búcsút tőle. TV + SztárokOrigoAndy Vajnát Amerikában is végső nyugalomra helyzetékhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-andy-vajnat-amerikaban-is-vegso-nyugalomra-helyzetek.htmlLos Angelesben is végső nyugalomra helyezték Andy Vajna producert, filmügyi kormánybiztost. A szertartáson az özvegyen, Vajna Tímeán kívül számos hollywoodi híresség és Vajna volt felesége, Cecilia Mong is részt vett. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea elárulta, miket vár el a következő választottjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-varkonyi-andrea-elarulta-miket-var-el-kovetkezo-valasztottjatol.htmlVárkonyi Andi a szerelemről tartott előadást, és habár ez nem róla szólt, magáról is beszélt. Elárulta, számára mi fontos egy férfiban. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.