Így próbálja feldolgozni a gyászt Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia

gyász Kárászy Szilvia évforduló Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Interjút adott Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia.

Egy éve annak, hogy elhunyt Tahi Tóth László. A hot! magazin most megkereste a gyászoló özvegyet, Kárászy Szilviát, aki elmondta, nagyon nehezen tette túl magát férje halálán.

Ma már tudok mosolyogni, nevetni, de belül még nagyon fáj. Az, hogy az ember túléli a túlélhetetlent, és próbál vidám lenni, nem jelenti azt, hogy nem sajog a szíve. Bízom abban, hogy a búcsúzás nem örökre szólt, és a kapcsolatunknak egyszer valahol még lesz folytatása” – nyilatkozta a magazinnak.

Kárászy Szilvia fájdalma nem enyhül Forrás: MTI/Zih Zsolt

Az özvegy elmondta azt is, hogy gyakran álmodik elhunyt férjével. Ma már kezd visszatérni minden a régi kerékvágásba, lassan újra dolgozik is.

„Érdekes ez a gyászév, az embernek át kell ezen menni. Két éve visszamondtam mindent, most kezdek majd nyitni a világra. Lelkileg és szellemileg is újra fel kellett töltődnöm. Csak lassan térek vissza a munkába, már egy tévéfellépést is elvállaltam. A tavaszban bízom nagyon, hogy visszatér a kreativitásom.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.