Hajdú Péter és Alföldy Anna néhány hete vannak együtt: ezt lehet tudni a lányról

Fotó: Mudra László/Origo -
Alföldy Anna párkapcsolat Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péterre ismét rátalált a szerelem, méghozzá egy fiatal modell, Alföldy Anna csavarta el a fejét. Már a volt műsorvezető is elismerte, hogy együtt vannak. 

Hajdú Péter nem tudta eltitkolni, hogy újra rátalált a szerelem. Kiderült, hogy a volt műsorvezető egy fiatal modellel, a 25 éves Alföldy Annával alkot egy párt. Eddig csak bennfentesek nyilatkoztak róluk, de a Velvetnek Hajdú beismerte, hogy tényleg együtt vannak.

„Pár hete vagyunk együtt Annával, friss még kapcsolat” – mondta Hajdú Péter, és ugyanezt állította Anna is. „Igen, együtt vagyunk Péterrel, de ennél többet nem szeretnék mondani a kapcsolatunkról” – mondta a lány, aki egy korábbi interjújában elárulta, kapott már felkérést a Playboytól is, de nem vállalta el, valamint az is kiderült, hogy hétköznapokon egy kozmetikában dolgozik. Szerepelt korábban az Éjjel-Nappal Budapestben és a Viasat 3 egyik műsorában is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.