finálé sellő ValóVilág 9 nemtelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábbi Ken baba – aki most már VV Greg – lett a ValóVilág 9 szériájának harmadik helyezettje. A fináléból való kiesése után exkluzív interjút készítettünk vele a csalódottságáról, a jövőbeni terveiről, a nemtelenségéről és a sellőfiúlétéről. Greg azt is elmondta, szeretne-e még Ken babaként létezni.

Oszter Sándor felesége állítja: hét nővel csalta meg a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190218-oszter-sandor-felesege-allitja-het-novel-csalta-meg-a-ferje.htmlOszter Sándor és Failoni Donatella idán ünneplik negyvenedik házassági évfordulójukat. A hosszú házasságra nincsen receptjük, azt viszont Donatella a Borsnak elmondta, hogy az ő kapcsolatuk mitől működik.TV + Sztárok--ValóVilág 9: Zsuzsu nyerte a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20190218-valovilag-9-zsuzsu-nyerte-a-jatekot.htmlA ValóVilág 9. szériájának nyertese VV Zsuzsu lett, ezzel történelmet írva, hiszen nő még sosem nyerte meg ezt a valóságshow-t. Zsuzsu a jövőbeni terveiről, VV Csokival való konfliktusáról mesélt, és azt is elárulta, mire fogja elkölteni a 36 millió forintot.TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra csodás szerelmi vallomással lepte meg Makranczi Zalánthttp://www.life.hu/sztarok/20190217-szinetar-dora-csodas-szerelmi-vallomassal-lepte-meg-markanczi-zalant.htmlSzinetár Dóra csodálatos szerelmi vallomással lepte meg kedvesét, Makranczi Zalánt. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: megszólalt a villanővér, Mikófalvy Orsolya – ez a feladatahttp://www.life.hu/sztarok/20190217-valovilag9-megszolalt-a-villanover-mikofalvy-orsolya-ez-a-feladata.htmlAhogy írtunk is róla, az RTL Klub most megmutatta, miként készül napról napra a ValóVilág összefoglalója, mi történik a színfalak mögött és hogyan áll össze a műsor. TV + Sztárok--Kirabolták Hajas László fodrászüzletéthttp://www.life.hu/sztarok/20190217-kiraboltak-hajas-laszlo-fodraszuzletet.htmlEgy nagy értékű hajvágógépet lopott el egy férfi Hajas László fodrászüzletéből, aki feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huZsu felbosszantotta Greget: a villa sellője kiakadt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190217-zsu-felbosszantotta-greget-a-villa-selloje-kiakadt.htmlA Való Világ9 játékosai gipszszobrot készítettek egymás testéből, aközben történt a malőr. Zsu felsértette Greg bőrét. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.