Megrendelhette a saját megverését a sorozatsztár, Jussie Smollett

Forrás: Fox -
Jussie Smollett verekedés rendőrség Empire (sorozat) nyomozás hipó fojtogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jussie Smollett, az Empire című sorozat sztárja azt állította január 29-én, hogy megtámadták Chicagóban, a támadói pedig rasszista és homofób sértéseket vágtak a fejéhez. A nyomozás most új irányt vett, felmerült a gyanú, hogy a színész saját maga rendelte a verőembereket. 

Az Empire című sorozat sztárja, Jussie Smollett január 29-én azzal került be a hírekbe, hogy azt állította: két férfi megtámadta Chicagóban, leöntötték hipóval, kötelet hurkoltak a nyaka köré, miközben rasszista és homofób sértéseket vágtak a fejéhez.

Az Index szerint a nyomozás most új irányt vett, hiszen felmerült a gyanú, hogy Smollett maga rendelte oda a verőembereket. A színes bőrű Smollett nyíltan vállalja homoszexualitását. A rendőrökben a nyomozás során több kérdés is felmerült a történet hitelességével kapcsolatban.

Jussie Smollett ügyében felmerült a gyanú, hogy maga rendelte meg a verőembereket Forrás: Fox

Megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit. A támadás a hajnali órákban történt, amikor nem sokan jártak az utcán, különösen azért, mert a térségre lecsapó sarkvidéki ciklon miatt mínusz 18-20 fokot mértek. Február 15-én mégis letartóztattak egy testvérpárt, akik láthatók voltak a felvételeken. Azonban mindketten színes bőrűek, nigériai származásúak, a nevük Olabinjo és Abimbola Osundairo. Statiszták az Empire forgatásán, egyikük Smollett személyi edzője is volt.

Azt állítják, a színész felkérte őket a támadás megjátszására, a támadás után elhagyták az országot, 15-én tértek vissza, és a rendőrök a reptéren várták őket. Smollett ügyvédei tagadják a vádakat. Az ABC tévétársaság egyik munkatársa úgy véli, ha valóban igaz, hogy Smollett rendelte meg a támadást, az is lehet az oka, hogy ki akarták írni a sorozatból, ám a Fox ezt állítólag cáfolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.