Curtis bízik benne, hogy hamarosan rendeződik a kapcsolata Majkával

rehab elvonókúra Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis elárulta, alig hogy kijött az elvonóról, máris belevetette magát a munkába. Továbbá azon van, hogy helyrehozza megromlott kapcsolatát Majkával.

Amint arról már beszámoltunk, a múlt héten kijöhetett a hathetes elvonóról Curtis. A rapper most a Blikknek elárulta, hogyan is ébredt rá arra, hogy csakis szakemberek segítségével mászhat ki a gödörből.

Eljött az a pont, amikor már nagyon nem éreztem jól magam. Sok embernek csalódást okoztam, mindenkit átvertem, pedig mindvégig ott volt mellettem a csodálatos menyasszonyom, egy remek barát, Peti és a rajongók szeretete. Remélem, még nem játszottam el teljesen... Az első öt-hat nap nehéz volt az elvonás miatt, de utána egyre jobb lett, erősebb lettem, a családom hiánya viszont végigkísért. Édesanyám boldog és büszke rám, hogy végigcsináltam, bár sajnálom, hogy emiatt kell büszkének lennie."

Curtisnek nagy tervei vannak Forrás: Instagram / Curtis

Curtis elmesélte azt is, alig hogy kijött az elvonóról, máris belevetette magát a munkába, és igyekszik rendbe hozni a korábban tönkrement barátságát is Majkával.

Áldás, hogy megélhetem az álmomat a zenével. Jobban érzem magam a bőrömben, tiszta lappal szeretnék indulni. A mi kapcsolatunk (Majkával) nem munkakapcsolat. Nekem ő a legjobb barátom volt, szeretném visszakapni, illetve helyrehozni azt, ami elromlott. (...) Hét új dalt írtam, és a héten már klipet forgatok. Minden energiámat a zenélésre fordítom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.