ValóVilág 9: megszólalt a villanővér, Mikófalvy Orsolya – ez a feladata

Forrás: RTL II -
ValóVilág 9 VillaNővér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, az RTL Klub most megmutatta, miként készül napról napra a ValóVilág összefoglalója, mi történik a színfalak mögött és hogyan áll össze a műsor. 

A kulisszatitkokat az alábbi videóban megnézheted, amelyben megszólal a villanővér, Mikófalvy Orsolya is. Elmondta, tulajdonképpen ő képviseli a külvilágot a játékosok számára, neki mondják el, hogy egy-egy konfliktus vagy történés kapcsán mi játszódik le bennük, és a kérdései nyomán körbejárnak egy-egy problémát, ezeket azonban a nézők nem látják. Amit azonban igen: azok a kis interjúk, amelyeket az össezfoglalóba be is vágnak estéről estére. Hozzátette, őt nem láthatják a játékosok, csak a hangját hallják.

ValóVilág 9 Forrás: RTL II

Zsu felbosszantotta Greget: a villa sellője kiakadt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190217-zsu-felbosszantotta-greget-a-villa-selloje-kiakadt.htmlA Való Világ9 játékosai gipszszobrot készítettek egymás testéből, aközben történt a malőr. Zsu felsértette Greg bőrét. TV + SztárokOrigoAdri, Reni, Csoki és Lacika szerint ő nyeri a ValóVilág 9-ethttp://www.life.hu/sztarok/20190217-adri-reni-csoki-es-lacika-szerint-o-nyeri-a-valovilag9et.htmlA VV9 már kiesett játékosai a BeleValóVilágban megtippelték, VV Zsuzsu, VV Greg vagy VV Hunor nyeri-e meg a szériát. TV + SztárokOrigoA ValóVilág 9 finalistái: Zsuzsu, Greg és Hunor – Ki nyeri szerinted a játékot?http://www.life.hu/sztarok/20190217-a-valovilag9-finalistai-zsuzsu-greg-es-hunor-ki-nyeri-szerinted-a-jatekot.htmlA péntek esti párbajon VV Zsuzsu tért vissza Roli ellen a ValóVilág villájába. Így azt már tudni lehet, hogy a játék finalistái Zsuzsu, Greg és Hunor. A három villalakó vasárnap este fog megküzdeni egymással és közülük kerül ki a ValóVilág 9 győztese. Szerinted kinek kell megnyernie a játékot? Szavazz! TV + SztárokOrigoKijött az drogelvonóról Curtis: véget ért a 6 hetes kezeléshttp://www.life.hu/sztarok/20190217-kijott-az-elvonorol-curtis.htmlVéget ért Curtis 6 hetes méregtelenítő programja a drogelvonón. A zenész üzent rajongóinak. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Vetkőzős pókert játszottak a villalakók, Adri melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190210-valovilag9-vetkozos-pokert-jatszottak-a-villalakok-adri-melleket-villantott.htmlVetkőzős pókert játszottak a villalakók, gyorsan lekerültek a ruhák. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: így buliztak a hazai celebek az év partiján szombat estehttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-igy-buliztak-a-hazai-celebek-az-ev-partijan-szombat-este.htmlFebruár 9-én tartották meg a 20., jubileumi Story Gálát a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában. A sztármagazin partijára idén is sokan eljöttek, de sokan voltak azok is, akiket hiányoltunk az eseményről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.