fodrászüzlet Hajas László rablás lopás feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagy értékű hajvágógépet lopott el egy férfi Hajas László fodrászüzletéből, aki feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

Ismeretlen elkövető betört Hajas László budai fodrászkereskedésébe – számolt be róla a Ripost. A tettesnek sikerült ellopnia egy drága, legalább 50 ezer forintot érő hajvágógépet.

Fényes nappal tért be a Retek utcai üzletünkbe egy fiatal férfi. Egy darabig téblábolt, de az eladó szerint nem volt különösebben gyanús. Mászkált ide-oda, majd váratlanul felkapott egy hajvágógépet, a kabátjába rejtette, majd eliszkolt a helyszínről. Ez a gép ráadásul nem is olyan kicsi, akkora, mint egy kilós kenyér, mégis sikerült valahogy ellopnia. Gondolom, azért tetszett meg neki, mert látta, hogy értékes, talán kap érte tízezer forintot. (...) Természetesen feljelentjük az illetőt a II. kerületi rendőrkapitányságon, ez épp most van folyamatban” – nyilatkozta a lapnak dühösen a fodrász.

Hajas Lászlót kirabolták Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Diana hercegné John Travolta helyett inkább egy balett-táncossal táncolt volna a Fehér Házbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190217-diana-hercegne-john-travolta-helyett-inkabb-egy-baletttancossal-tancolt-volna-a-feher-hazban.htmlKiderült, hogy 1985-ben a Fehér Házban Diana nem is akart John Travoltával táncolni. TV + Sztárok--Luxus Yvonne újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190217-luxus-yvonne-dederick-ujra-szerelmes.htmlVálás után újra szerelmes a szép üzletasszony, Yvonne Dederick. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy készül a ValóVilág: képek és videó a kulisszák mögülhttp://www.life.hu/sztarok/20190217-igy-keszul-a-valovilag-kepek-a-kulisszak-mogul-rtl-klub.htmlA ValóVilág műsorát mindig is legendák övezték, de most a készítők lerántották a leplet. TV + SztárokOrigoBombaformában van a szülés után Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20190216-bomba-formaban-van-szules-utan-kiss-ramona.htmlKözösségi oldalára posztolt egy egész alakos fotót Kiss Ramóna. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra lesz az Oscar-gála közvetítésének műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190216-ordog-nora-lesz-az-oscargala-kozvetitesenek-musorvezetoje.htmlAz idei Oscar-gálát Ördög Nóra fogja közvetíteni a TV2 csoport Moziverzum nevű csatornáján. TV + Sztárok--Nem kellett kifizetnie Harry hercegnek a 10 milliós hotelszámlájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190216-nem-kellett-kifizetnie-harry-hercegnek-a-10-millios-hotelszamlajat.htmlFizetés nélkül távozott Harry herceg az egyik hotelből, pedig átszámítva 10 millió forintos számlát sikerült összehoznia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.