Kijött az drogelvonóról Curtis: véget ért a 6 hetes kezelés

drogelvonó Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért Curtis 6 hetes méregtelenítő programja a drogelvonón. A zenész üzent rajongóinak. 

„Sziasztok! A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot. Egy teljesen új ember lettem!
Ezidő alatt sikerült mindent átértékelnem, teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül... sokszor borzasztó volt, de megérte! Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék!
Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem, ez az utolsó lehetőségem... a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszem ágában sincs szentbeszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember, aki írt nekem, hogy akár ilyen, akár másfajta problémával, szenvedélybetegséggel küzd, merje felismerni magában, és ne féljen lépni! Addig tegye meg, amíg nem késő!
Ezúton is köszönöm azoknak, akik hittek bennem és kitartottak mellettem!” – írta a Facebook-oldalán a rapper.

ValóVilág 9: Vetkőzős pókert játszottak a villalakók, Adri melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190210-valovilag9-vetkozos-pokert-jatszottak-a-villalakok-adri-melleket-villantott.htmlVetkőzős pókert játszottak a villalakók, gyorsan lekerültek a ruhák. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: Vasvári Vivi nyakláncát és fülbevalóját korábban Sophia Loren viseltehttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-vasvari-vivi-nyaklancat-korabban-sophia-loren-viselte.htmlVasvári Vivien a Story Gálán arról mesélt, hogy milyen érzés férjezett asszonyként partizni, és azt is elárulta, hogy nem akármilyen ékszereket visel. TV + Sztárok--Lelki okok miatt lett vegetáriánus Peller Mariannhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-lelki-okok-miatt-lett-vegetarianus-peller-mariann-musorvezeto.htmlA színésznő egy traumatikus történés miatt döntött úgy, hogy hátralevő életében nem eszik többé húst. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: Ezért repülnek Rubint Réka oldaláról a trollokhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-ezert-repulnek-rubint-reka-oldalarol-a-trollok.htmlBenes Anita, Daalarna ruhájában jelent meg a Story Gálán Rubint Réka. A rendezvény előtt az aerobikoktató a rajongói segítségét kérte a választásban, és azt mondja, eltalálták az ízlését. Réka arról is beszélt, hogy a közösségi oldalainak kezelésében van, aki segít neki, és előfordul, hogy kidobják azokat, akik kizárólag negatív kommenteket írnak a megosztásokhoz. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Luxusautóval, feltűnő fejdísszel érkezett Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-luxusautoval-feltuno-fejdisszel-erkezett-medveczky-ilona.htmlRolls-Royce-szal érkezett Medveczky Ilona a 20. Story Gálára, és azt is elmondta, hogyan jutott a kocsihoz, és azt is elárulta, honnan van az öltözéke. TV + Sztárok--Story Gála: megmutatta új szerelmét Kiskeró exe, Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-megmutatta-uj-szerelmet-kiskero-exe-dancs-annamari.htmlDancs Annamari új kedvesével jelent meg szombaton a Story Gálán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.