Diana hercegné John Travolta helyett inkább egy balett-táncossal táncolt volna a Fehér Házban

Forrás: Pete Souza -
John Travolta Fehér Ház Diana hercegné balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy 1985-ben a Fehér Házban Diana nem is akart John Travoltával táncolni.

1985-ben hatalmas bált tartottak a Fehér Házban, ahol olyan hírességek is tiszteletüket tették, mint Diana hercegné és John Travolta. Ők ketten okozták ráadásul az est egyik legérdekesebb pillanatát: táncra perdültek a táncparketten. Az ominózus jelenetről az újságírók fotókat is készítettek.

A hercegné elbűvölően néz ki a felvételen és csak úgy sugárzik. Ugyanakkor most kiderült, öröme nem volt felhőtlen, mosolyát leginkább csak tettette.

John Travolta és Diana hercegné Forrás: Pete Souza

A Yahoo azt írja, az egykori királyi komornyik, Paul Burrell elfecsegte, hogy a hercegné valaki mással szeretett volna táncolni.

„Azt mondta, valójában nem akart Travoltával táncolni. Mihail Barisnyikov balett-táncost szerette volna a partnerének. A férfit mindig is a hőseként emlegette.”

Luxus Yvonne újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190217-luxus-yvonne-dederick-ujra-szerelmes.htmlVálás után újra szerelmes a szép üzletasszony, Yvonne Dederick. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA ValóVilág9 finalistái: Zsuzsu, Greg és Hunor - Ki nyeri szerinted a játékot?http://www.life.hu/sztarok/20190217-a-valovilag9-finalistai-zsuzsu-greg-es-hunor-ki-nyeri-szerinted-a-jatekot.htmlA pénteki esti párbajon VV Zsuzsu tért vissza Roli ellen a ValóVilág villájában. Így azt már tudni lehet, hogy a játék finalistái: Zsuzsu, Greg és Hunor. A három villalakó vasárnap este fog megküzdeni egymással és közülük kerül ki a ValóVilág 9 győztese. Szerinted kinek kell megnyernie a játékot? Szavazz! TV + SztárokOrigoGáspár Evelin nem vágyik párkapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20190217-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-nem-vagyik-parkapcsolatra.htmlNégy év után Gáspár Evelin úgy érzi, egyelőre nem szeretne újabb párkapcsolatot. Elmondta, most másra koncentrál. TV + SztárokOrigoTolvai Reni melleit alig takarja az aprócska sportmelltartó – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-tolvai-reni-melleit-alig-takarja-az-aprocska-sportmelltarto.htmlAprócska sportmelltartóban szelfizett Tolvai Reni. TV + SztárokOrigoCooky és Debóra elárulták, hol tervezik az esküvőjükethttp://www.life.hu/sztarok/20190216-cooky-es-debora-elarultak-hol-tervezik-az-eskuvojuket.htmlCooky és Debóra Valentin-napon eljegyezték egymást, és már azt is tudják, hol szeretnének összeházasodni. TV + SztárokOrigoŐk a ValóVilág eddigi legszexibb női versenyzői: VV Seherezádét és Molnár Anikót is imádták a férfiakhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-ok-a-valovilag-eddigi-legszexibb-noi-versenyzoi-vv-seherezadet-es-molnar-anikot-is-imadtak-a-ferfiak.htmlHamarosan véget ér a ValóVilág legutóbbi szériája, már nem kell sokat várnunk, hogy megtudjuk, ki viszi haza a 36 milliós fődíjat. Ennek apropóján pedig összeszedtük a legszexibb nőket a ValóVilágból. A kilenc széria alatt bőven találkozhattunk bombázókkal! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.