Zsédát felkérték arra, hogy értékelje a német eurovíziós válogató dalait

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Zséda Eurovíziós Dalfesztivál zsűri Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas megtiszteltetés érte Zsédát, a német eurovíziós válogató dalait értékelheti.

Zséda az RTL Klub Reggelijének vendége volt, ahol bemutatta új dalát, és beszélt arról is, hogy milyen hatalmas megtiszteltetés érte nemrég. Kiderült, hogy felkérték arra, hogy értékelje a német eurovíziós válogató dalait.

Jövő héten megyek Berlinbe, és ott fogok zsűrizni az ottani eurovíziós válogatón. A svájciak is megkerestek, nálunk online ment az értékelés, itt pedig az élő show-ban leszek. Szeptember óta válogatjuk a dalokat. Teljesen ismeretlenek, nincs kötődésem hozzájuk, először láttam és hallottam ezeket az előadókat, dalokat. Pénteken lesz a válogató, előtte kimegyünk, lesznek próbák, interjúk" – mesélte büszkén.

Bírságot szabott ki a Rádió 1-re Balázsék miatt az NMHHhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-birsagot-szabott-ki-a-radio-1re-balazsek-miatt-az-nmhh.htmlA Balázsék című műsor bírságot kapott egyik adásuk miatt: a halmozottan megjelenő szexuális utalásokkal volt baj. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBradley Cooper megnevettette Vilmos herceget a BAFTA-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-bradley-cooper-megnevettette-vilmos-herceget-a-baftagalan.htmlA BAFTA-gálán beszélgetett egymással Bradley Cooper és Vilmos herceg a Csillag születik című filmmel kapcsolatban. A színész mély benyomást tett a hercegre, meg is nevettette. TV + Sztárok--Brit szülők egy csoportja szerint pornófilmbe illő rajz került a biológiakönyvbe (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190214-brit-szulok-egy-csoportja-szerint-pornofilmbe-illo-rajz-kerult-a-biologia-konyvbe-18.htmlA várandósságot akarták ábrázolni egy brit biológia-tankönyvben. A szülők felháborodtak, hiszen a rajzon szereplő nőalak szeméremszőrzetét "leszállópálya" formában ábrázolták. Szerintük ez pornófilmbe illő. TV + Sztárok--Vajna Timi a repülőről posztolt Andy Vajna urnájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-vajna-timi-a-repulorol-posztolt-andy-vajna-urnajaval.htmlVajna Timi elindult repülővel Los Angelesbe Andy Vajna hamvaival. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepli a Valentin-napot Tóth Andi és Szabó Ádám - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-igy-unnepli-a-valentin-napot-toth-andi-es-szabo-adam.htmlTóth Andi és Szabó Ádám hatalmas szerelemben készülnek a Valentin-napra, de nem viszik túlzásba, hamarosan ugyanis sokkal fontosabb dolgot ünnepelnek. TV + SztárokOrigoÍgy él 16 évnyi házassága után szingliként Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20190214-igy-el-16-ev-hazassaga-utan-szinglikent-abel-anita.htmlTizenhat évnyi házasság után először jelent meg nyilvános rendezvényen Ábel Anita. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.