VV Reni bevallotta, Csoki élete legnagyobb szerelme

Forrás: RTL Klub -
valóvilág szerelem VV Reni VV Csoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Reni és Csoki egyelőre nem teregetik ki kapcsolatuk alakulásának részleteit, de Reni most az érzéseiről nyilatkozott.

VV Reni és VV Csoki kapcsolata nagyon izgatja az embereket, hiszen a villában nem teljesedhetett ki a szerelmük. Ettől függetlenül ő volt a legfontosabb személy számára a villabeli életében, de arról, hogy azóta hogy alakult a viszonyuk, nem nagyon beszélnek. Reni a Telenovella magazinnak azonban nyilatkozott az érzéseiről.

VV Reni bevallotta, hogy szerelmes Csokiba Forrás: RTL Klub

„Ő életem legnagyobb szerelme. Meglátjuk még, mi hogyan alakul. De az tény és való, hogy soha nem szerettem még senki mást ennyire, mint Csokit!” – idézi a Blikk Renit.

Sebestyén Balázs A Dal zsűrijét bírálta: ezt válaszolta neki Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-sebestyen-balazs-a-dal-zsurijet-biralta-ezt-valaszolta-neki-nagy-fero.htmlSebestyén Balázs a Rádó 1 reggeli műsorában bírálta A Dal zsűrijét, Nagy Feró pedig reagált rá. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeztelenül fürdőzik Berki Mazsi – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-meztelenul-furdozik-berki-mazsi.htmlBerki Krisztián felesége pikáns videót tett közzé Instagram-oldalán: megmutatta, hogyan habfürdőzik meztelenül. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf visszatér a képernyőre: a Drága örökösök című sorozatban szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nemeth-kristof-visszater-a-kepernyore-a-draga-orokosok-cimu-sorozatban-szerepel.htmlNémeth Kristóf hét év kihagyás után tér vissza egy napi sorozatba az RTL Klubon. A Drága örökösökben ő lesz Ökörapáti új polgármesterjelöltje. TV + Sztárok--Lezárult Fésűs Nelly autóbalesetének ügye: több milliót kell fizetnie a sérültnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-fesus-nelly-autobalesetenek-ugye-lezarult-tobb-milliot-kell-fizetnie-a-serultnek.htmlFésűs Nelly több autóval és egy kisbusszal ütközött össze még 2017-ben, az ügy súlyos sérültjével most sikerült megállapodnia. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Teljes a sötétség – avagy Peru egy város? http://www.life.hu/sztarok/20190212-valo-vilag-vvgreg-szerint-peru-egy-varos.htmlMár nincs túl sok hátra a ValóVilág kilencedik szériájából. Szerencsére... TV + SztárokOrigoPély Barna elmondta, hogyan éli meg a válás utáni időszakothttp://www.life.hu/sztarok/20190212-pely-barna-elmondta-hogyan-eli-meg-a-valas-utani-idoszakot.htmlFél évvel ezelőtt ért véget Pély Barna és Galambos Dorina házassága. A zenész azt mondja, sokszor rátörnek az emlékek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.