Exatlon Hungary: Sáfrány Emese elmondta, miért döntött a távozás mellett

sértés Exatlon Hungary távozás üzenet Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önként távozott az Exatlon Hungary játékából Sáfrány Emese, azaz Aleska. Mint mondta: nem tudott megbirkózni az ellenséges légkörrel, ami a Bajnokok csapatában fogadta. 

„Hat éve hagytam abba a felnőttfilmezést, ma már keveset kapok a hétköznapokban az előítéletekből, légtornázom, tanítok felnőtteket és gyerekeket is. De tisztában vagyok vele, hogy a felnőttfilmes múltamat nem minden közegben tudják elfogadni. A Bajnokok csapata ilyen volt. A saját teljesítményükhöz nem érezték méltónak a jelenlétemet a közösségükben, de szerintem ez nem engem minősít, hanem elsősorban őket” – mesélte a Blikknek Sáfrány Emese, aki önként hagyta ott az Exatlon Hungary játékát, hiszen nem tudott megbirkózni az ellenséges légkörrel.

Sáfrány Emese nem folytatta az Exatlon Hungary versenyét TV2

Mint mondta: egy-két kivételtől eltekintve senki nem mondta el neki, hogy mi a problémájuk. „Nyolcan voltak ellenem, és ez bántott. Nem álltam bele a konfliktusokba, és erre büszke vagyok. Bármit tettem, nem tudtam megfelelni, sőt bármihez fogtam, az vitát szült” – fejtette ki Sáfrány Emese, aki a felnőttfilmek után légtornára váltott, felnőtteket és gyerekeket is egyaránt tanít.

Elismerte, hogy a fizikai állapota nem volt megfelelő a versenyre, hiszen épp a pihenőidőszakát töltötte. Az Exatlon első napján megnyert egy megmérettetést, úgy érzi, ha nem kezdték volna ki rögtön, nagyobb lendülettel tudta volna folytatni. „Ha rám ragasztják, hogy béna vagyok, egy idő után el is kezdek úgy viselkedni. Már a második naptól azzal a stresszelő gondolattal kezdtem versenyezni, hogy vajon mit fogok elrontani” – fogalmazott Sáfrány Emese, aki leszögezte, hogy nem haragszik senkire, de úgy érezte, haza kell jönnie.

ValóVilág 9: szavazz, hogy szerinted ki lesz VV Zsuzsu ellenfelehttp://www.life.hu/sztarok/20190213-valovilag-9-szavazz-hogy-szerinte-ki-lesz-vv-zsuzsu-ellenfele.htmlHamarosan véget ér a ValóVilág 9. szériája. A villalakók Zsuzsut küldték párbajozni, akinek hamarosan meg kell neveznie, hogy ki lesz az ellenfele. Szavazz, hogy szerinted kit hív ki a kiválasztott! TV + SztárokOrigoVoga János durván leszólta lánya, Viki dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20190213-voga-janos-durvan-leszolta-lanya-viki-dalait.htmlVoga Viki elárulta, édesapja, Voga János gyakran kritizálja a dalait. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkával új edzője, Petrov Árpád is szokott kiabálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190213-hosszu-katinkaval-uj-edzoje-petrov-arpad-is-szokott-kiabalni.htmlFél éve edzi Petrov Árpád Hosszú Katinkát, és ő sem kíméli az úszónőt. Kiabálni is szokott vele, de nem a versenyein. TV + Sztárok--Lánya levelének közzététele miatt a brit királyi család beperelheti Thomas Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20190213-lanya-levelenek-kozzetetele-miatt-a-brit-kiralyi-csalad-beperelheti-thomas-marklet.htmlJogsértés miatt beperelheti a brit királyi család Meghan Markle apját, Thomast. TV + Sztárok--Szembesítették a ValóVilág 9 játékosait: kemény kérdéseket tettek fel egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-szembesitettek-a-valovilag-jatekosait-kemeny-kerdeseket-tettek-fel-egymasnak.htmlKözeledik a ValóVilág 9 újabb párbaja, de előtte még szembesítették egymással a játékosokat: olyan kérdéseket kellett egymásnak feltenniük, amit korábban soha. TV + SztárokOrigoNyertes Zsuzsa halott barátaival kommunikál a gondolatátvitel segítségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nyertes-zsuzsa-halott-barataival-kommunikal-a-gondolatatvitel-segitsegevel.htmlNehéz időszakon megy keresztül Nyertes Zsuzsa színésznő, aki egy hónap alatt négy közeli szerettétől búcsúzott el. A gyász feldolgozásában a keleti vallások segítenek neki. Mint mondta: még mindig kommunikál elhunyt szeretteivel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.