Brad Pitt is megjelent Jennifer Aniston születésnapi buliján

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt buli születésnap Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lesifotósok rajtakapták Brad Pittet, amint Jennifer Aniston születésnapi bulijára igyekszik.

50 éves lett Jennifer Aniston és ebből az alkalomból hatalmas születésnapi bulit tartott a gyönyörű színésznő. A helyszín a West Hollywood-i Sunset Tower Hotel volt, amely körül jóval az esemény előtt már ott lebzseltek a lesifotósok.

Olyan illusztris vendégek jelentek meg az este folyamán az épületben, mint például George és Amal Clooney, Kate Hudson, Demi Moore és Reese Witherspoon.

Legnagyobb meglepetésre még Brad Pitt is tiszteletét tette a hotelben, legalábbis erről árulkodik néhány fotó, amelyen egy baseballsapkás férfi látható.

Jennifer Aniston és Brad Pitt évekkel ezelőtt egy párként Forrás: AFP/Kevin Winter

Természetesen a hírre azonnal felbolydultak a rajongók, és egyből megindultak a találgatások: lehetséges, hogy újra összejön a sztárpár?

A lesifotókat ide kattintva, a Mirror oldalán nézheted meg.

Palvin Barbi szerelme, Dylan magyarul tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-palvin-barbi-szerelme-dylan-magyarul-tanul.htmlPalvin Barbi már bemutatta a szüleinek szerelmét, aki próbálkozik a magyar nyelv elsajátításával. TV + Sztárok--Story Gála 2019: ezért hagyta ki az eseményt Nyári Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-story-gala-2019-ezert-hagyta-ki-az-esemenyt-nyari-karoly.htmlNyári Károly állandó vendége a Story Gálának, ám most nem vett részt az eseményen. Lányai, Alíz és Edit a Life.hu riporterének elárulták, mi volt ennek az oka. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy családja elhidegült egymástólhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-a-zambo-csalad-elhidegult-egymastol.html18 évvel Jimmy halála után a családja sem tart már úgy össze, mint korábban. TV + SztárokOrigoOszter Sándor: "Milliókat költöttem, mégis bíróság elé állítanak"http://www.life.hu/sztarok/20190212-oszter-sandor-duhos-szerinte-nincs-semmi-baj-a-kertjeben-levo-toval.htmlOszter Sándornál betelt a pohár.TV + Sztárok--Várkonyi Andrea kocsijára szívecskét rajzolt valakihttp://www.life.hu/sztarok/20190211-varkonyi-andrea-kocsijara-szivecsket-rajzolt-valaki.htmlVárkonyi Andrea megmutatta, mit kapott titkos hódolójától: sajnálja, hogy névjegykártyát nem mellékelt az illető. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLiptai Claudia vicces videóban mutatja be a reggeljeit: a lépcsőn ilyenkor csak lekúszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-liptai-claudia-vicces-videoban-mutatja-be-reggeljeit-a-lepcson-ilyenkor-csak-lekuszik.htmlSzórakoztató videóban mutatta meg Liptai Claudia, milyen küzdelmesen indulnak a reggelei. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.