Palvin Barbara és szerelme, Dylan Sprouse félmeztelenül simulnak egymáshoz

Palvin Barbara fotósorozat fotók szexi félmeztelen Dylan Sprouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült Palvin Barbara és szerelme, Dylan Sprouse első közös fotósorozata. A képek között pedig megbújik egy igazán pikáns darab is.

Egy tradicionális magyar-amerikai románcként említi Dylan Sprouse-zal való kapcsolatát Palvin Barbara az egyik legújabb Instagram-posztjában.

Úgy tűnik, hogy elkészült első közös fotósorozata szerelmével, ebből pedig a közösségi oldalára is feltöltött néhányat. Az egyik kép meglehetősen pikánsra sikerült, ugyanis félmeztelenül simulnak egymáshoz.

A szexi fotót a lapozható képgalériában nézheted meg:

A Life.hu olvasói szerint Horváth Éva a legcsinosabb magyar sztáranyukahttp://www.life.hu/sztarok/20190211-a-lifehu-olvasoi-szerint-horvath-eva-a-legcsinosabb-magyar-sztaranyuka.htmlA Life.hu olvasói megszavazták a legcsinosabb magyar sztáranyukát: Horváth Éva lett az első. TV + SztárokOrigoBódi Sylvit azzal piszkálták, hogy nem tud szörfölni: videóval bizonyítotthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-bodi-sylvit-azzal-piszkaltak-hogy-nem-tud-szorfolni-videoval-bizonyitott.htmlMegcáfolta Bódi Sylvi a rosszindulatú megjegyzéseket: videóval bizonyítja, hogy tud szörfölni. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andreát azért támadják, mert a szerelemről tart előadásthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-varkonyi-andreat-azert-tamadjak-mert-a-szerelemrol-tart-eloadast.htmlVárkonyi Andrea a szerelemről és a párkapcsolatokról tart előadást, ám sokan nem tarják erre alkalmasnak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoStory Gála 2019: Zámbó Krisztián filmre vinné apja életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-zambo-krisztian-filmre-vinne-apja-eletet.htmlFehér és arany színekben érkezett Zámbó Krisztián a 20. Story Gálára. A Life.hu riporterének elmondta, hogy édesapja, Zámbó Jimmy emlékére választotta ezt a szettet, valamint arról is beszélt, hogy filmre vinné a legendás zenész életét. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Ördög Nóra elárulta, milyen, amikor idegeshttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-ordog-nora-elarulta-milyen-amikor-ideges.htmlNem sokon múlt, hogy ne érjen vissza Mexikóból a 20. Story Gálára Ördög Nóra, pedig ő volt az est háziasszonya. A gálán a Life.hu-nak mesélt a viszontagságokról, és arról is, milyen, amikor igazán ideges. TV + Sztárok--Kulcsár Edinát kisminkelte Hódi Pamela kislánya, Nati – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-kulcsar-edinat-kisminkelte-hodi-pamela-kislanya-nati.htmlKulcsár Edinát Hódi Pamela kislánya sminkelte ki, a végeredmény pedig minden lett, csak nem szokványos. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.