Amerikai Egyesült Államok Nótár Mary koncert utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary életében először járt Amerikában, és ha már ott járt, adott is három koncertet. Nagy sikere volt.

Nótár Maryt régóta hívják külföldi fellépésekre, ám nagyon messze még nem mert elutazni, fél ugyanis a repüléstől. Most azonban összeszedte a bátorságát, és a barátaival együtt elrepültek az Amerikai Egyesült Államokba, ahol három fellépése is volt. A FEM3-on most elmesélte, hogyan sikerült a program.

A fogadtatás ugyanolyan volt, mint itthon. A közönség 80 százaléka magyar volt. De volt olyan is, aki nem tudta a magyar nyelvet, sőt volt afroamerikai is, nagyon meglepődtem rajta, mondom, majdnem testvérek vagyunk... De nagyon jólesett, hogy odakintről követik a mindennapjainkat, ugyanúgy néznek magyar csatornákat, és követik a zenéinket. És jó érzés volt, három helyszínen léptem fel, kettő New Yorkban, egy Las Vegasban volt."

Story Gála 2019: Szulák Andrea lányával bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-szulak-andrea-lanyaval-bulizott.htmlInfluenzásan ment a 20. Story Gálára Szulák Andrea. Mint kiderült, lánya, Rozina miatt vállalta, hogy így is részt vesz a rendezvényen. TV + Sztárok--A Life.hu olvasói szerint Horváth Éva a legcsinosabb magyar sztáranyukahttp://www.life.hu/sztarok/20190211-a-lifehu-olvasoi-szerint-horvath-eva-a-legcsinosabb-magyar-sztaranyuka.htmlA Life.hu olvasói megszavazták a legcsinosabb magyar sztáranyukát: Horváth Éva lett az első. TV + SztárokOrigoKulcsár Edinát kisminkelte Hódi Pamela kislánya, Nati – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-kulcsar-edinat-kisminkelte-hodi-pamela-kislanya-nati.htmlKulcsár Edinát Hódi Pamela kislánya sminkelte ki, a végeredmény pedig minden lett, csak nem szokványos. TV + Sztárok--Várkonyi Andreát azért támadják, mert a szerelemről tart előadásthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-varkonyi-andreat-azert-tamadjak-mert-a-szerelemrol-tart-eloadast.htmlVárkonyi Andrea a szerelemről és a párkapcsolatokról tart előadást, ám sokan nem tarják erre alkalmasnak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoEkkor temetik el Amerikában Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-ekkor-temetik-el-amerikaban-andy-vajnat.htmlAndy Vajnát a magyarországi temetése után nemsokára Los Angelesben is örök nyugalomra helyezik: kiderült, mikor lesz a kinti szertartás. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: Megyeri Csilla hazugsággal jutott be a rendezvényrehttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-megyeri-csilla-hazugsaggal-jutott-be-a-rendezvenyre.htmlMegyeri Csillát is meghívták a 20. Story Gálára, amelyet a Szépművészeti Múzeumban tartottak. A celeb azonban elfelejtett visszajelezni, így törölték a listáról. Megkereste a szervezőket, akiknél füllentéssel elérte, hogy részt vehessen a rendezvényen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.