Megjelent Király Viktor és Majka új dalának klipje: a mai fiataloknak szólnak be

Forrás: TV2 -
Majka beszólás klip Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent Király Viktor és Majka új dalának klipje.

Ismét együtt dolgozott Király Viktor és Majka: a munkának pedig meg is lett az eredménye, a minap megjelent a Filter című dalukhoz tartozó videóklip. Ennek dalszövegét Hajós András írta, aki egy igazi szakítós himnusszá tette a számot.

Kicsit kigúnyolja a mai fiatalokat, akik minden fotójukat megszerkesztik, azaz úgynevezett filtereket tesznek rá a közösségi oldalakon, hogy szebben mutasson a valóságnál.

A „Filter" éppen a mai kapcsolatok problémájáról szól. Arról, hogy milyen veszélyt jelent a rendszeres filterezés, hogy egy feljavított valóságot akarunk a külvilág felé közvetíteni. Nemcsak magunkat, hanem a kapcsolatainkat is így akarjuk bemutatni" – nyilatkozta a Blikknek Király Viktor.

Fél év után szakított párjával Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190211-fel-ev-utan-szakitott-parjaval-vamos-erika.htmlVámos Erika fél év után szakított párjával, Tamással. TV + Sztárok--A Dal: Nagy Feró műtött térde ellenére az asztal tetején táncolthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-nagy-fero-mutott-terde-ellenere-az-asztal-tetejen-tancolt.htmlNagy Feró fájdalmaival nem törődve pattant fel az asztalra: annyira tetszett neki Petruska András dala, hogy ott perdült táncra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStory Gála 2019: Aradi Balázs elárulta, mivel foglalkozik, amikor nem a Barátok köztben szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-aradi-balazs-elarulta-mivel-foglalkozik-amikor-nem-a-baratok-koztben-szerepel.htmlJó néhány éve szerepel már Aradi Balázs az RTL Klub sorozatában, a Barátok köztben, de nem kizárólag ez tölti ki az életét. A Story Gálán a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy mivel biztosítja be magát, mit csinál akkor, amikor nem Berényi Miklós karakterének fiát, Balázst játssza.TV + SztárokOrigoMajka egy fotóval tudatta, hogy nem ment el a Story Gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20190210-majka-egy-fotoval-tudatta-hogy-nem-ment-el-a-story-galara.htmlMajka egy otthon ülős, papucsos fotóval jelezte, hogy ő bizony nem vett részt az idei Story Gálán. TV + SztárokOrigoNánási Pál varázslatos fotót készített Ördög Nórárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-nanasi-pal-varazslatos-fotot-keszitett-ordog-norarol.htmlA Story Gála előtt fotózta le férje, Nánási Pál Ördög Nórát. A kép igazán varázslatos lett. TV + Sztárok--Lelki okok miatt lett vegetáriánus Peller Mariannhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-lelki-okok-miatt-lett-vegetarianus-peller-mariann-musorvezeto.htmlA színésznő egy traumatikus történés miatt döntött úgy, hogy hátralevő életében nem eszik többé húst. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.