Story Gála 2019 Rubint Réka Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benes Anita, Daalarna ruhájában jelent meg a Story Gálán Rubint Réka. A rendezvény előtt az aerobikoktató a rajongói segítségét kérte a választásban, és azt mondja, eltalálták az ízlését. Réka arról is beszélt, hogy a közösségi oldalainak kezelésében van, aki segít neki, és előfordul, hogy kidobják azokat, akik kizárólag negatív kommenteket írnak a megosztásokhoz. 

ValóVilág 9: ma este Roli és Adri csap össze a stúdióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-valovilag-9-ma-este-roli-es-adri-csap-ossze-a-studioban.htmlRoli és Adri kezdettől fogva bonyolult kapcsolatára a vasárnap esti párbaj teheti fel a pontot. TV + Sztárok--Story Gála 2019: így buliztak a hazai celebek az év partiján szombat estehttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-igy-buliztak-a-hazai-celebek-az-ev-partijan-szombat-este.htmlFebruár 9-én tartották meg a 20., jubileumi Story Gálát a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában. A sztármagazin partijára idén is sokan eljöttek, de sokan voltak azok is, akiket hiányoltunk az eseményről. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Luxusautóval, feltűnő fejdísszel érkezett Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-luxusautoval-feltuno-fejdisszel-erkezett-medveczky-ilona.htmlRolls-Royce-szal érkezett Medveczky Ilona a 20. Story Gálára, és azt is elmondta, hogyan jutott a kocsihoz, és azt is elárulta, honnan van az öltözéke. TV + Sztárok--Story Gála 2019: megmutatta a ruháját Laky Zsuzsihttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-2019-megmutatta-ruhajat-laky-zsuzsi.htmlAz egykori szépségkirálynő ruháját mi is izgatottan várjuk. Vajon a képen szereplőt viseli majd? TV + SztárokOrigoValóVilág 9: szenved a szexhiány miatt VV Hunor (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190209-valovilag9-szenved-a-szexhiany-miatt-vv-hunor.htmlVV Hunor Rolinak mondta el, hogy már nagyon szenved a villában a szexhiány miatt, hozzátette, hogy legszívesebben magához nyúlna. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: szenved a szexhiány miatt VV Hunor (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190209-valovilag9-szenved-a-szexhiany-miatt-vv-hunor.htmlVV Hunor Rolinak mondta el, hogy már nagyon szenved a villában a szexhiány miatt, hozzátette, hogy legszívesebben magához nyúlna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.