Janicsák Veca elmondta, hogyan vélekedik a Valentin-napról

Valentin-nap Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Vecát is beválasztották azon énekesek közé, akik megalkothatják Budapest dalát. Veca a Life.hu-nak elmondta, miért éppen a mozgás tematikáját fogja körbejárni. A Valentin-nap közeledtével arról is beszélt, mennyire romantikus alkat, és hogy szerinte kell-e ünnepelni a szerelmesek napját.
Közleményt adott ki szerelmével kapcsolatban Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20190207-kozlemenyt-adott-ki-szerelmevel-kapcsolatban-toth-vera-enekesno.htmlMagánéletének megóvása miatt nem fog új szerelméről nyilatkozni Tóth Vera, erről közleményt tett közzé közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoAmerikában is „eltemetik” Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190207-amerikaban-is-eltemetik-andy-vajnat.htmlVajna Timi számára nem is volt kérdés, hogy Magyarország mellett az Egyesült Államokban is örök nyugodalmat biztosítson férjének, aki Amerikában éppúgy otthon érezte magát, mint idehaza. TV + SztárokOrigoStory-gála: az elmúlt évek legextrémebb történései: hatalmas eséstől a bombariadóighttp://www.life.hu/sztarok/20190205-storygala-az-elmult-evek-legextremebb-tortenesei-hatalmas-esestol-a-bombariadoig.htmlA celebvilág legnagyobb eseménye kétségkívül a minden év februárjában megtartott Story-gála, ahol már minden megtörtént a hatalmas eséstől a bombariadóig. TV + SztárokOrigoKitálalt egy bennfentes Naomi Campbell és Liam Payne titkos viszonyárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-kitalalt-egy-bennfentes-naomi-campbell-es-a-one-direction-enekese-liam-payne-titkos-viszonyarol.htmlNaomi Campbell a pletykák szerint már 2 hónapja randizgat a One Direction 25 éves énekesével, Liam Payne-nel. TV + Sztárok--VV9: Adri bevallotta, hogy Zsut vagy Renit várja vissza a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-vv9-adri-bevallotta-hogy-zsut-vagy-renit-varja-vissza-a-parbajrol.htmlMost kiderül, hogy Adri szerint Zsuzsu vagy Reni érdemli meg jobban, hogy visszatérjen a villába. TV + SztárokOrigoA Városligetben biciklizett Arnold Schwarzenegger – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-varosligetben-biciklizett-arnold-schwarzenegger.htmlArnold Schwarzenegger Andy Vajna temetésére jött Magyarországra, ő is azok között volt, akik beszédet mondtak a búcsúztatón. Később a városban bicajozott egyet, és posztolt is az Instagram-oldalára egy képet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.