párkapcsolat ValóVilág 9 valóságshow szerelem VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ajándékot kaptak a ValóVilág 9 játékosai. Videoüzenetet küldött nekik egy szerettük, Greget pedig meglátogathatta a kedvese. Hatalmas érzelmeknek lehettek tanúi a nézők, ám nem minden pillanat volt felhőtlen. 

A játék végéhez közeledik a ValóVilág 9 valóságshow. A játékosok most különleges ajándékot kapta. Videoüzenetet küldött neki egy-egy szerettük, Greget pedig meglátogathatta a kedvese. A férfi ajándékkosárral érkezett a villába, a villalakó pedig könnyek között fogadta.

A nyugiszobába vonultak el, ahol megbeszélhették, mi történt, mióta Greg beköltözött a villába. A beszélgetésből arra lehetett következtetni, hogy a kapcsolatuk hullámvölgybe került. Greg nehezményezte, hogy kedvese a születésnapi buliját egy olyan illető társaságában ünnepelte, akivel nem lett volna szabad találkoznia.

Ám a férfi biztosította róla, hogy hiába bulizott, hűséges volt, és majd mindent megbeszélnek, ha véget ért a játék.

Woody Allen beperelte az Amazonthttp://www.life.hu/sztarok/20190208-woody-allen-beperelte-az-amazont-szerzodesszegesert.htmlWoody Allen beperelte az Amazont, mert szerződése ellenére nem forgalmazza a rendező A Rainy Day in New York című új filmjét - írta a BBC hírportálja.TV + Sztárok--Aureliót 15 év börtön fenyegeti: teljesen összetört a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-aureliot-15-ev-borton-fenyegeti-teljesen-osszetort-a-celeb.htmlAureliót emberrablással vádolják, amit a celeb tagad. Teljesen összetört, hiszen ha bűnösnek találják, akár 15 év börtönt is kaphat. TV + SztárokOrigoEgy rendezvényen tért vissza műsorvezetőként Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190208-egy-rendezvenyen-tert-vissza-musorvezetokent-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa egy rendezvényen tért vissza műsorvezetőként. TV + SztárokOrigoMajka azért tálalt ki Curtisről, mert nem akart visszautat - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-majka-azert-talalt-ki-curtisrol-mert-nem-akart-visszautat.htmlMajka ismét beszélt Curtisről: elárulta, azért tálalt ki annak idején a problémáról, mert nem akart visszautat, de mindentől függetlenül nagyon szereti Curtist. TV + Sztárok--Nem biztos, hogy a Spektrum Home folytatja Ábel Anita és D. Tóth Kriszta műsorainak sugárzásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190208-nem-biztos-hogy-a-spektrum-home-folytatja-abel-anita-es-d-toth-kriszta-musorainak-sugarzasat.htmlNem biztos, hogy folytatódnak a Spektrum Home szórakoztató műsorai, vagyis a NőComment!, a DTK: Elviszlek magammal vagy éppen a Tesztbeszéd. Állítólag nem hozták a várt nézettséget. TV + SztárokOrigoNehéz döntést hozott meg Vajna Tímea: teljesíti Andy akaratáthttp://www.life.hu/sztarok/20190208-nehez-dontest-hozott-meg-vajna-timea-teljesiti-andy-akaratat.htmlA Blikk után a hot! magazin is arról értesült, hogy Andy Vajna hamvait az özvegye, Vajna Tímea hamarosan Los Angelesbe viszi, hogy a Westwood Village temetőben is eltemessék. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.