Sebestyén Balázs Az utolsó vacsorához hasonlította a stábfotójukat

fotó poén vicc Az utolsó vacsora Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stábvacsorán vettek részt Sebestyén Balázsék, az ott készült fotó pedig kísértetiesen hasonlított Az utolsó vacsora című festményhez. 

Az utolsó vacsora című festményt idézi Sebestyén Balázsék legújabb fotója, amely egy stábvacsorán készült. Ha így nézzük, akkor a középen ülő Balázs személyesíti meg Jézus Krisztust.

„Csináltunk egy tök spontán fotót a múlt heti stábvacsinkon, aztán észrevettünk valamit! Reméljük nem az utolsó volt...” – írta a vicces fotóhoz a műsorvezető.

Sárosdi Lillától elfordult több kollégája is a Marton László-ügy kirobbanása óta http://www.life.hu/sztarok/20190207-sarosdi-lillatol-elfordult-tobb-kollegaja-is-a-marton-laszlo-ugy-kirobbanasa-ota.htmlSárosdi Lilla nem lepődött meg Marton László visszatérésén. A színésznő elárulta, a botrány kirobbanása óta több baráti kollégája egyáltalán nem keresi. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor pár évet szeretne külföldön töltenihttp://www.life.hu/sztarok/20190207-bochkor-gabor-par-evet-szeretne-kulfoldon-tolteni.htmlBochkor Gábor korábban saját tévéműsorában beszélt terveiről, és kiderült, hogy külföldi élet is szerepel a bakancslistáján. TV + Sztárok--Dobó Kata hozzámenne Zsidró Tamáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-dobo-kata-hozzamenne-zsidro-tamashoz.htmlZsidró Tamás már tudja, hogyan szeretné elvenni Dobó Katát, és most az is kiderült, hogy a színésznő igent mondana-e a sztárfodrásznak. TV + Sztárok--Hiányolja férjét, Palik Lászlót Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-hianyolja-ferjet-palik-laszlot-marsi-aniko.htmlMár két hónapja, hogy Palik László távol van a családjától az Exatlon Hungary forgatása miatt. Egyre nehezebben viselik a hiányát, Marsi Anikó a születésnapját is a férje nélkül töltötte. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValószínűleg Emiliano Sala holttestét találták meghttp://www.life.hu/sztarok/20190207-valoszinuleg-emiliano-sala-holttestet-talalhattak-meg.htmlÉrtesülések szerint az eltűnt labdarúgó, Emiliano Sala holttestét találták meg a La Manche-csatorna mélyén lévő roncsban. TV + Sztárok--Hajdú Péter elmondta, mi van közte és Galambos Boglárka közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-hajdu-peter-elmondta-mi-van-kozte-es-galambos-boglarka-kozott.htmlGalambos Boglárka, Galambos Lajos lánya egy Hajdú Péterrel közös fotót töltött fel a minap az Insta-storyba. Azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon mi lehet közöttük. Hajdú most reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.