Sárosdi Lillától több kollégája is elfordult a Marton László-ügy kirobbanása óta

Forrás: YouTube/Hír TV -
Marton László kolléga Sárosdi Lilla visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sárosdi Lilla nem lepődött meg Marton László visszatérésén. A színésznő elárulta, a botrány kirobbanása óta több kollégája egyáltalán nem keresi.

Sárosdi Lilla volt a külföldi metoo-botrány után az első, aki itthon beszámolt az őt ért zaklatásról. A színésznő Marton Lászlót, a Vígszínház egykori főrendezőjét vádolta meg, őt több nő is követte. A rendező távozott a színházból, és egy darabig nem is kapott munkát, ám nemrég kiderült, hogy a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója, Oberfrank Pál kérte fel Marton Lászlót két darab megrendezésére. Sárosdi Lilla elárulta, nem lepődött meg a rendező visszatérésén.

Sárosdi Lillától több kollégája is elfordult Forrás: YouTube/Hír TV

Amikor kirobbant a Marton-ügy, a színházi szakma nagy része – annak ellenére (vagy pont emiatt), hogy ezekről a történetekről tudott – már akkor is bevédte. Nekik ez az érdekük. Elkeserítőnek és borzasztó szomorúnak tartom, hogy mennyi hatalomféltő, gyáva színházi vezető (is) van Magyarországon” – árulta el Sárosdi Lilla a Story magazinnak. Hozzátette, egyszerűbb a színpadon megrendezni vagy eljátszani, hogy fontosnak tartják az emberi értékeket.

több baráti kollégám azóta sem keres”

Bochkor Gábor pár évet szeretne külföldön töltenihttp://www.life.hu/sztarok/20190207-bochkor-gabor-par-evet-szeretne-kulfoldon-tolteni.htmlBochkor Gábor korábban saját tévéműsorában beszélt terveiről, és kiderült, hogy külföldi élet is szerepel a bakancslistáján. TV + Sztárok--Hiányolja férjét, Palik Lászlót Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-hianyolja-ferjet-palik-laszlot-marsi-aniko.htmlMár két hónapja, hogy Palik László távol van a családjától az Exatlon Hungary forgatása miatt. Egyre nehezebben viselik a hiányát, Marsi Anikó a születésnapját is a férje nélkül töltötte. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoDobó Kata hozzámenne Zsidró Tamáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-dobo-kata-hozzamenne-zsidro-tamashoz.htmlZsidró Tamás már tudja, hogyan szeretné elvenni Dobó Katát, és most az is kiderült, hogy a színésznő igent mondana-e a sztárfodrásznak. TV + Sztárok--Valószínűleg Emiliano Sala holttestét találták meghttp://www.life.hu/sztarok/20190207-valoszinuleg-emiliano-sala-holttestet-talalhattak-meg.htmlÉrtesülések szerint az eltűnt labdarúgó, Emiliano Sala holttestét találták meg a La Manche-csatorna mélyén lévő roncsban. TV + Sztárok--Hajdú Péter elmondta, mi van közte és Galambos Boglárka közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-hajdu-peter-elmondta-mi-van-kozte-es-galambos-boglarka-kozott.htmlGalambos Boglárka, Galambos Lajos lánya egy Hajdú Péterrel közös fotót töltött fel a minap az Insta-storyba. Azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon mi lehet közöttük. Hajdú most reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigoAmerikában is „eltemetik” Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190207-amerikaban-is-eltemetik-andy-vajnat.htmlVajna Timi számára nem is volt kérdés, hogy Magyarország mellett az Egyesült Államokban is örök nyugodalmat biztosítson férjének, aki Amerikában éppúgy otthon érezte magát, mint idehaza. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.