Közleményt adott ki szerelmével kapcsolatban Tóth Vera

Forrás: Tóth Vera / Facebook -
Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magánéletének megóvása miatt nem fog új szerelméről nyilatkozni Tóth Vera, erről közleményt tett közzé közösségi oldalán.

Tóth Vera közleményt tett ki Instagram-oldalára, amelyben leírja: a jövőben nem beszélnek a kapcsolatukról, és a fotókat sem lehet felhasználni az engedélyük nélkül.

„Tóth Vera és Pauli Zoltán egy párt alkotnak. Magánéletüket megóvva kettejük kapcsolatáról nem szeretnének és nem fognak a sajtónak a jövőben sem nyilatkozni. Köszönik a sajtó kollégáinak megértését, és kérik mindezek tiszteletben tartását. Természetesen más témában, szakmai kérdésekben örömmel nyilatkoznak és köszönik a média és az újságírók érdeklődését.

Vera és Zoltán közösségi oldalain található közös fotók a szerzők kizárólagos tulajdonát képezik. Engedély nélküli bármilyen módon történő felhasználásuk, másolásuk vagy sajtótermék általi megosztásuk a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet” – olvasható.

Tóth Vera Forrás: Tóth Vera / Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.