Csongrádi Kata szerint néhai férje, S. Nagy István odafentről vigyáz rá

Forrás: TV2 -
Csongrádi Kata S. Nagy István autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly autóbalesete volt Csongrádi Katának, S. Nagy István özvegyének, de mindenki sérülés nélkül megúszta. Sokak szerint ez annak köszönhető, hogy S. Nagy István odafentről vigyáz rá. 

Csongrádi Kata úgy érzi, hogy néhai férje, S. Nagy István folyamatosan, odafentről vigyáz rá. Ezt bizonyítja számára egy nemrég történt baleset, amelyet szerencsésen megúszott. Egy koncertről tartottak hazafelé, amikor a 4-es főúton egy kamiont előző autó frontálisan beléjük ütközött.

Csongrádi Kata szerencsésen megúszott egy komoly autóbalesetet Forrás: TV2

Kinyitottam a szemem, és láttam, hogy fényszóróval közeledik a halál.

Hajdú Péter elmondta, mi van közte és Galambos Boglárka közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-hajdu-peter-elmondta-mi-van-kozte-es-galambos-boglarka-kozott.htmlGalambos Boglárka, Galambos Lajos lánya egy Hajdú Péterrel közös fotót töltött fel a minap az Insta-storyba. Azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon mi lehet közöttük. Hajdú most reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigoAmerikában is „eltemetik” Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190207-amerikaban-is-eltemetik-andy-vajnat.htmlVajna Timi számára nem is volt kérdés, hogy Magyarország mellett az Egyesült Államokban is örök nyugodalmat biztosítson férjének, aki Amerikában éppúgy otthon érezte magát, mint idehaza. TV + SztárokOrigoAz USA-ban kezdhet új életet Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190207-az-usaban-kezdhet-uj-eletet-vajna-timea-andy-vajna-ozvegye.htmlÚgy tudni, hogy az Egyesült Államokban kezd új életet Vajna Tímea, akinek már csak fél éve van hátra az amerikai állampolgárság megszerzéséig. TV + SztárokOrigoBochkor Gáborékat fokozott biztonsági óvintézkedéssel védik a Music FM utolsó napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-bochkor-gaborekat-fokozott-biztonsagi-ovintezkedessel-vedik-a-music-fm-utolso-napjan.htmlBochkor Gáborra és a csapatára biztonsági őrök vigyáznak a Music FM utolsó napján. TV + SztárokOrigoSzörnyű bűntetteket követtek el ezek a sztárok: emberölés és bántalmazáshttp://www.life.hu/sztarok/20190206-szornyu-buntetteket-kovettek-el-ezek-a-sztarok-emberoles-es-bantalmazas.htmlA hírességek gyakran válnak példaképpé, olykor pusztán azért, mert ismertek. Nem mindegyikük érdemli meg azonban, hogy ajnározzák őket, legalábbis nem minden cselekedetük példamutató. Az alábbi hírességek szörnyű bűncselekményeket követtek el, és egy-két kivétellel még csak meg sem bűnhődtek igazán értük. TV + SztárokOrigoPintér Tibor érvénytelen útlevéllel indult Thaiföldre: nem engedték felszállni http://www.life.hu/sztarok/20190206-pinter-tibor-ervenytelen-utlevellel-indult-thaifoldre-nem-engedtek-felszallni.htmlPintér Tibornak mindig akad valami gondja, ez a thaiföldi utazásuk során is beigazolódott. Természetesen nem tudtak problémamentesen eljutni az országba. A színész elárulta, mi volt a baj. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.