Amerikában is „eltemetik” Andy Vajnát

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
temetés Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi számára nem is volt kérdés, hogy Magyarország mellett az Egyesült Államokban is örök nyugodalmat biztosítson férjének, aki Amerikában éppúgy otthon érezte magát, mint idehaza.

A múlt csütörtökön vehettek végső búcsút szerettei Andy Vajnától a Fiumei úti temetőben. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy lesz még egy temetés, amelyen azok a külföldi sztárok is részt vehetnek, akik az elsőn nem lehettek ott.

Mivel Andy elhunyt fia, Justin sírja, valamint szülei, György és Klára végső nyughelye is Los Angelesben található, érthető, hogy arra vágyott, amikor eljön a vég, mellettük, a Westwood Village sírkertben lelhessen végső nyugalomra. Özvegye szívén viseli férje kívánságát, ezért, miután itthon véget ért a búcsúztató, minden energiáját az amerikai temetés szervezésére fordítja.

„Legalább olyan sokan lesznek, mint itthon, Antonio Banderason kívül még rengeteg sztárt várnak” – árulta el a hot! magazinnak a család egyik közeli barátja. „Timi reméli, hogy ez a temetés nem lesz annyira fájdalmas, mint a budapesti. Úgy szeretné felfogni, mintha Andy is ott lenne.”

Forrás: Vajna Tímea/Facebook

Az USA-ban kezdhet új életet Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190207-az-usaban-kezdhet-uj-eletet-vajna-timea-andy-vajna-ozvegye.htmlÚgy tudni, hogy az Egyesült Államokban kezd új életet Vajna Tímea, akinek már csak fél éve van hátra az amerikai állampolgárság megszerzéséig. TV + SztárokOrigoKitálalt egy bennfentes Naomi Campbell és Liam Payne titkos viszonyárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-kitalalt-egy-bennfentes-naomi-campbell-es-a-one-direction-enekese-liam-payne-titkos-viszonyarol.htmlNaomi Campbell a pletykák szerint már 2 hónapja randizgat a One Direction 25 éves énekesével, Liam Payne-nel. TV + Sztárok--Gisele Bündchen ezért szakított Leonardo DiCaprióvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-gisele-bundchen-ezert-szakitott-leonardo-dicaprioval.htmlGisele Bündchen és Leonardo DiCaprio öt évig voltak egy pár, de a szakítás okáról mindeddig nem nagyon beszéltek. A modell most a Porter magazinnak elmondta, mi volt a probléma közöttük. TV + Sztárok--Csak egy törülköző takarja a mosdókagylóban kucorgó Mihalik Enikő testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190203-csak-egy-torolkozo-takarja-a-mosdokagyloban-kucorgo-mihalik-eniko-modell-testet.htmlTúl távol volt a tükör a modelltől, aki úgy döntött, sajátos módon közelíti meg azt. TV + SztárokOrigoFotók 2003-ból: így festett akkoriban Rubint Réka és Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190203-fotok-2003bol-igy-festett-akkoriban-rubint-reka-es-schobert-norbi.html2003-ból osztott meg képeket Rubint Réka, a rajongói pedig nem győzik dicsérni őt. TV + SztárokOrigoNemet mondott Dévényi Tibor felkérésére Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20190202-nemet-mondott-devenyi-tibor-felkeresere-friderikusz-sandor-teves.htmlDévényi Tibor műsorában olykor olyan hírességek teljesítették a gyerekek kívánságait, mint Diego Maradona vagy George Bush. Volt azonban két sztár, aki nemet mondott a megkeresésre: Friderikusz Sándor és Hofi Géza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.