VV9: Adri bevallotta, hogy Zsut vagy Renit várja vissza a párbajról

VV Adri ValóVilág 9 VV Reni VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most kiderül, hogy Adri szerint Zsuzsu vagy Reni érdemli meg jobban, hogy visszatérjen a villába.

Adri vlogbejegyzésben vette végig az érveket és ellenérveket a két lánnyal kapcsolatban, és a Hunorral való kapcsolatáról is beszélt.

A Városligetben biciklizett Arnold Schwarzenegger: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-varosligetben-biciklizett-arnold-schwarzenegger.htmlArnold Schwarzenegger Andy Vajna temetésére jött Magyarországra, ő is azok között volt, akik beszédet mondtak a búcsúztatón. Később a városban bicajozott egyet, és posztolt is az Instagram-oldalára egy képet.TV + SztárokOrigoValóVilág9: Baukó Éva birtokba vette a villát, és szexizett egyet (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190203-valovilag9-bauko-eva-birtokba-vette-a-villat-es-szexizett-egyet.htmlAmíg a villalakók a bokszgálán voltak, addig Éva belopódzott a villába...TV + SztárokOrigoNemet mondott Dévényi Tibor felkérésére Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20190202-nemet-mondott-devenyi-tibor-felkeresere-friderikusz-sandor-teves.htmlDévényi Tibor műsorában olykor olyan hírességek teljesítették a gyerekek kívánságait, mint Diego Maradona vagy George Bush. Volt azonban két sztár, aki nemet mondott a megkeresésre: Friderikusz Sándor és Hofi Géza. TV + Sztárok--Intim borítókép készült Zsédárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190126-intim-boritokep-keszult-zsedarol-enekesno.htmlElképesztően szexi felvétel készült Zsédáról, amelyet az énekesnő az Instagramon meg is mutatott. TV + Sztárok--Vége Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190126-vege-hosszu-katinka-uszo-olimpikon-es-shane-tusup-hazassaganak.htmlVége a hónapok óta tartó hercehurcának, többé már semmi sem köti össze Hosszú Katinkát és Shane Tusupot. TV + Sztárok--Halottlátótól kért segítséget a meggyilkolása előtt VV Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190125-halottlatotol-kert-segitseget-meggyilkolasa-elott-vv-novozanszki-fanni.htmlNovozánszki Fannival való kapcsolatáról beszélt Kiss Kató halottlátó, akihez a fiatal lány gyakran látogatott el, hogy segítséget kérjen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.