Aurelio a könnyeivel küszködve reagált a hírre, hogy 15 év börtönt kaphat

ügyészség börtön VV Aurelio Aurelio Caversaccio botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aureliót emberrablással vádolja az ügyészség. Az egykori villalakó a kamerák előtt a könnyeivel küszködve reagált a hírre.

Pár napja bombaként robbant a hír, miszerint letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Aurelióra. A vád szerint többedmagával fegyverrel elrabolt egy férfit, aki korábban pénzt lopott tőle. Az egykori villalakó, aki akár 15 évet is kaphat, most ügyvédjével együtt a TV2 reggeli műsorában vallott a történtekről. Összetörtnek tűnt, egyszer el is sírta magát. Azt állította, az események nem pontosan úgy történtek, ahogyan azt a szemtanúk előadták. Ő csak vissza szerette volna kapni a fizetését, amiért korábban megdolgozott.

Nincs valóságalapja annak, amit ott a szemtanúk állítanak. Meg lett fűszerezve, mert ismert ember vagyok. Szerintem egyikőtöknek sem kell bemutatni, a bolhából hogyan kell elefántot csinálni... Én csak a pénzemért mentem, hogy visszakérjem, és most én vagyok vádolva... Nem vagyok bűnöző, nem csináltam bűncselekményt, és remélem, az igazság majd be fog bizonyosodni. (...) Dulakodás volt. Én is kaptam pofont, és ő is. Összeszólalkoztunk, azért volt apámnak, anyámnak a szidalmazása is... De én semmiféle embert nem kényszerítek egy autóba... Egy jogász barátommal mentem, direkt azért, hogy ha konfliktus lenne, akkor is diplomatikusan le tudjuk rendezni. Én nem haragudtam a srácra, de hát könyörgöm, én is pénzből élek, és bármennyire furcsa, de ezért megdolgoztam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.