Ők a legtitokzatosabb hírességek: Matt Damon és Ryan Gosling sem teregetik ki az életüket

Robert Pattinson Ryan Gosling Natalie Portman sztárok titok magánélet Matt Damon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok egy része a nyilvánosság előtt éli az életét. Nem nagyon kell kutatni, hogy mit is csinálnak, hiszen folyamatosan posztolják magánéletük pillanatait a közösségi oldalakra, vagy vlogokban mutatják be hétköznapjaikat, esetleg saját valóságshow-juk van. Ezzel szemben bőven vannak olyan hírességek, akik más utat választottak. Ők mindennél jobban védik a privát szférájukat, és szinte semmit nem árulnak el vagy osztanak meg magukról. Íme, a legtitokzatosabb sztárok.

Robert Pattinson

Robert Pattinson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

A színész elképesztően népszerű lett az Alkonyat-sorozatnak köszönhetően, de Kristen Stewartttal folytatott kapcsolata már nem volt olyan sikeres. Nagy sajtóvisszhangja volt a szakításuknak, így érthető, hogy a színész ezután teljesen visszavonult, ami a médiaszerepléseket illeti, és a közösségi oldalakat sem pakolja tele szelfikkel. Magánéletét teljes titok övezi, csak kivételes alkalmakkor nyilatkozik róla.

Ryan Gosling

Ryan Gosling Forrás: GQ Magazine/Giampaolo Sgura

A színész népszerűsége csúcson van a Szerelmünk lapjai óta, ám annak ellenére, hogy elképesztően sokan rajonganak érte, ő nem érzi szükségét annak, hogy megossza a magánéletét a követőivel. Ryan bármikor szívesen beszél a munkájáról, de a magánéletével kapcsolatos kérdésekre nem hajlandó válaszolni. Felesége, Eva Mendes is hasonló elveket követ, így aztán a kettejük kapcsolata és a kamerán kívüli életük teljes rejtély.

Natalie Portman

Natalie Portman Forrás: Getty Images

A színésznő sem tartozik azok közé, akik az Instagramon élik az életüket. A rajongók kíváncsiságát sem akarja kielégíteni, de a közösségi oldalakra épült milliós hirdetési üzlet sem érdekli. Többet ér számára az, hogy az életét megtartsa saját magának, és igen sikeres ebben is. A szakmai dolgokon kívül szinte semmit nem lehet tudni a színésznőről. Ő – is – egy ékes bizonyítéka annak, hogy nem kell eladnia magát egy sztárnak ahhoz, hogy sikeres legyen.

Matt Damon

Matt Damon Forrás: AFP/Mark Ralston

A színész nagyon régóta a csúcson van Hollywoodban, és valahogy sikerült megoldania, hogy ne pletykáljanak sem róla, sem a családjáról. Magánéleti botrányok sem tarkították a pályafutását, 14 éve él házasságban feleségével, Luciana Barrosóval, négy közös gyermekük született, de egyiküket sem kényszerítik reflektorfénybe.


Sandra Bullock

Sandra Bullock Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Miután a színésznő egy nagyon hangos és botrányos váláson van túl, érthető, hogy úgy döntött, életét inkább a nyilvánosságtól elzárva éli. Sandra Bullock annyira tartja magát ehhez, hogy a gyermekeiről és a barátjáról sem nyilatkozik, és semmilyen hírt vagy információt nem oszt meg, csak nagyon ritkán. Nyilvánvaló, hogy a kétgyermekes anya magát és a családját is védi azzal, hogy a magánéletét nem teregeti ki a nyilvánosság elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.