Halottlátótól kért segítséget a meggyilkolása előtt VV Fanni

Forrás: Facebook -
Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novozánszki Fannival való kapcsolatáról beszélt Kiss Kató halottlátó, akihez a fiatal lány gyakran látogatott el, hogy segítséget kérjen.

A Ripost megtudta, hogy Fanni a halála előtt egy hónappal újra ellátogatott ahhoz a léleklátóhoz, akire éveken keresztül az összes titkát rábízta. De vajon Fanni miért akart segítséget kérni a túlvilágról? És miért pont a halála előtt? Az asszony a lapnak arról mesélt, hogy milyen jó barátja volt Fanninak, hiszen éveken keresztül járt hozzá a lány. Hozzátette, máig nem tudja feldolgozni, hogy mi történhetett az egykori valóságshow-szereplővel.

Forrás: Facebook/Origo

"Amikor megismertem, nagyon kellemesen csalódtam benne. Nem olyan volt, mint amilyennek a média lefestette őt. Közvetlen, aranyos, nyíltszívű lány volt, aki tele volt tervekkel. Sosem titkolta, hogy miből él, de azt is elmondta, hogy ezt kell tegye, hogy megvalósíthassa az üzleti terveit. Igazság szerint nagyon sajnáltam őt, mert sokan bántották, és tévesen ítélték meg" – nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.