Így néz ki ma a West Side Story jóképű sztárja, George Chakiris

Forrás: Collection Christophel/© Mirisch Corporation / Seven Arts Productions/Mirisch Corporation / Seven Arts -
West Side Story táncos színész akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A West Side Story sztárja, George Chakiris 84 évesen is remekül néz ki.

Emlékszel még a West Side Story sztárjaira? George Chakiris Bernardót alakította, legjobb mellékszereplőként pedig Oscar- és Golden Globe-díjat is kapott.

A görög származású színész-táncos, aki később a Dallasban, a Hawaii Five-O-ban, valamint a Gyilkos sorokban is feltűnt, immár 84 éves, és remek formában van.

Megmutatjuk, mennyit változott közel 60 év alatt!

1961-ben a West Side Storyban:

George Chakiris a West Side Storyban Forrás: Collection Christophel/© Mirisch Corporation / Seven Arts Productions/Mirisch Corporation / Seven Arts

...és most:

El sem hisszük, hogy 84 éves Forrás: AFP/2018 Getty Images/David Livingston

Lionel Richie fia bombával fenyegetőzött a londoni Heathrow reptérenhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-lionel-richie-fia-bombaval-fenyegetozott-a-london-heathrow-repteren.htmlNem engedték felszállni a londoni Heathrow reptérről induló gépre Lionel Richie fiát, Miles Brockman Richie-t. A férfi ezután azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a bombát, amely a kézipoggyászában van. Letartóztatták a rendőrök. TV + Sztárok--Szívinfarktus okozhatta Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-szivinfarktus-okozhatta-andy-vajna-halalat.htmlAndy Vajna halála mindenkit váratlanul ért, bár sokan tudták, hogy baj volt az egészségével. A pontos okokról egyelőre nem adtak információt, ám egy közeli barát tudni véli, mi történhetett. TV + Sztárok--Nyomtalanul eltűnt Sinead O'Connor tinédzser fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190122-nyomtalanul-eltunt-sinead-o-connor-tinedzser-fia.htmlEltűnt Sinead O'Connor énekesnő tinédzser fia: a gyermek három nap múlva került elő. TV + SztárokOrigoShane Tusup nem szabadult meg a katinkás tetoválásaitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-shane-tusup-nem-szabadult-meg-a-katinkas-tetovalasaitol.htmlShane Tusup testét továbbra is katinkás tetoválások díszítik, amiket nem is akar eltüntetni. TV + Sztárok--Tóth Andi születésnapi buliján túl sokat ittak: az egyik barátnője kórházba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-toth-andi-szuletesnapi-bulijan-tul-sokat-ittak-az-egyik-baratnoje-korhazba-kerult.htmlTóth Andi barátaival ünnepelte a 20. születésnapját, de nagyon eldurvult a buli: egyikük detoxikálóba került. TV + SztárokOrigoTartozásait egyenlíti ki a nyereményéből az Exatlon Hungary versenyzője, Mischinger Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-tartozasait-egyenliti-ki-a-nyeremenyebol-az-exatlon-hungary-versenyzoje-mischinger-peter.htmlEgyéniben küzdöttek a versenyzők az Exatlon Hungary szerdai adásában. A tét 1 millió forint volt. A női versenyzők közül Gyarmati Panka gazdagodott az összeggel, a férfiaknál pedig Mischinger Péter. A férfi azt is elárulta, hogy mire költi a nyereményét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.