VV Adri legyőzte a párbajon VV Lacikát: interjú a kiesővel

VV Adri VV Lacika Való Világ párbaj kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 20-án megtörtént a ValóVilág9 következő párbaja, ahol Adri és Lacika csaptak össze.

VV Adri és VV Lacika párbaja ismét a szőke cserfes lány javára dőlt el. Több mint 60 százalékkal térhetett vissza a villába a fiatal lány, immáron harmadszor. A kiesővel a Life.hu riportere készített interjút.

Vajna Tímea egyelőre nem szólalt meg férje, Andy Vajna halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-vajna-timea-egyelore-nem-szolalt-meg-ferje-andy-vajna-halalaval-kapcsolatban-sehol.htmlKora délután érkezett a gyászhír, hogy elhunyt Andy Vajna. Felesége, Vajna Tímea még sehol nem reagált férje halálhírére, legalábbis szavakkal nem. Valamiképp azonban mégis reagált. TV + SztárokOrigoSoha nem jutott túl fia öngyilkosságán Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20190120-soha-nem-jutott-tul-fia-justin-ongyilkossagan-andy-vajna.htmlRitkán beszélt fia, Justin öngyilkosságáról Andy Vajna, ám nem is titkolta a tragédiát. Több interjúban bevallotta, nem tud, de nem is akar túllendülni a történteken. TV + SztárokOrigoVajna Timi megmutatta, hogyan nudizik férje, Andy Vajna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-vajna-timi-megmutatta-hogyan-nudizik-ferje-andy-vajna.htmlVajna Timi Instagram-sztorijában tett közzé egy igen intim felvételt férjéről: így nudizik Andy Vajna. TV + SztárokOrigoAndy Vajna és Vajna Timi újra együtt mutatkoztak Amerikában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-andy-vajna-es-vajna-timi-ujra-egyutt-mutatkoztak-amerikaban.htmlÚgy fest, pletyka volt csupán, hogy Vajna Timi és férje, Andy Vajna összevesztek. Árulkodó fotó.TV + SztárokOrigoAndy Vajna kiutazott Amerikába Vajna Timihezhttp://www.life.hu/sztarok/20170725-andy-vajna-amerikaba-utazott-vajna-timihez.htmlVajna Timi még sokáig Amerikában fog élni, és csak ritkán látogat haza, ezért természetesen Andyvel sem tudnak annyit találkozni. Andy nemrég azonban kiutazott, így újra együtt lehettek. TV + SztárokOrigoPalácsik Lilla is elbúcsúzott nővére, Tímea férjétől, Andytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-palacsik-lilla-is-elbucsuzott-novere-timea-ferjetol-andy-vajnatol.htmlFérje, Visváder Tamás után Palácsik Lilla is posztot tett közzé, amelyben megemlékezik testvére, Timi férféről, Andyről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.