Megszólalt a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár Csilla egykori szerelme

Forrás: tvmusor.hu -
szépségkirálynő öngyilkosság szerelem Molnár Csilla tragédia vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár Csilla egykori szerelme. A férfi elárulta azt is, mi történt azon a szörnyű napon.

Tegnap ünnepelte volna 50. születésnapját Molnár Csilla, az 1985-ös Miss Hungary szépségkirálynője, aki 17 éves korában öngyilkosságot követett el. A szomorú évforduló apropójából a Bors megkereste az egykori barátokat, ismerősöket.

Csilla természetes szépség volt végtelen nagy szívvel, kedvességgel, közvetlenséggel és határtalan vidámsággal. Minden lány álmát váltotta valóra akkor, de vissza akart térni hozzánk, közénk, és újra az akart lenni, aki előtte volt, de már nem lehetett. (...) Magántanulóként próbált sok időt az osztállyal lenni, és a közös programokban részt venni, de távolodott, mert eleget kellett tennie a sok felkérésnek. A csillogás, a nagy álmok, a hírnév már nem azt jelentette, mint amit mi korábban gondoltunk. Elvesztettük őt: a barátnőt, az osztálytársat, a lányt, aki egy volt közülünk, de mégis különleges" – mondta a lapnak az egyik legjobb barátnője, Vinay Angéla.

Megszólalt Molnár Csilla szépségkirálynő egykori szerelme Forrás: tvmusor.hu

Megszólalt Molnár Csilla akkori szerelme, Futács Károly is. A férfi elmondta, kedvesét a szépségverseny után rengeteg rossz élmény érte, sokan megpróbálták kihasználni, és emiatt egyre magányosabbá vált.

Mondhatom azt, hogy hozzám menekült, a támasza voltam. Neki a verseny után hamar fel kellett nőnie, és azt hiszem, a korabeli fiúkkal nem értette meg magát. Nagyon szerettem, és ő is engem. (...) Emlékszem, Budapesten sétáltunk, és megláttunk egy kedves, kissé romos házat. Előtte egy idős házaspár állt kedvesen, és Csilla azt mondta, hogy szeretne itt lakni, és egyszer majd mi is ilyenek leszünk."

A tragédiának nem voltak előjelei, a pár aznap koncertre ment volna. Csilla azt tervezte, elmegy az édesapjához, és elárulja neki, hogy szerelmes. Ez azonban már nem történt meg, halálos adag gyógyszert vett be, és már nem tudták megmenteni az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.