Így búcsúztak a magyar sztárok Andy Vajnától - Fotók

búcsú sztárok Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 20-án tragikus hirtelenséggel elhunyt otthonában Andy Vajna, akit túlzás nélkül egy ország gyászol. A hazai sztárok is szívszorító szavakkal búcsúztatták a filmlegendát.

Bár Andy Vajna hosszú évek óta komoly betegségekkel küzdött, halála mégis váratlanul ért mindenkit; egy ország fogadta döbbenten a hírt:

január 20-án otthonában elhunyt a filmlegenda és televíziós mogul.

A világhírű producert a hazai sztárok is szomorúan búcsúztatták. Volt, aki idézettel, közös történet elmesélésével vagy fotóval emlékezett meg róla. Ebből készítettünk egy összeállítást.

Hajdú Péter bár nem volt szoros kapcsolatban Vajnával, mégis nagyon tisztelte őt, olyannyira, hogy a tőle kapott levelet egy keretben őrzi az irodája falán.

Nem voltunk barátok, és nem voltunk szoros kapcsolatban, mégis tiszteltem és zseninek tartottam. Az egyetlen emlékem tőle, régóta kint van bekeretezve az irodám falán. És ott is marad! Isten veled, Andy!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Isten nyugosztaljon Andy

Szabó-Kulcsár Edina ❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.