Egy környékbeli nő látta, amint Palácsik Lilla és férje megérkeznek Andy Vajna villájába

Forrás: Szabó Gábor - Origo -
Vajna Timi halál Palácsik Lilla Andy Vajna Visváder Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy környékbeli hölgy elárulta, látta Palácsik Lillát és férjét vasárnap dél körül megérkezni Andy Vajna villájába. Láthatóan nagyon meg voltak rendülve.

Január 20-án, vasárnap reggel talált rá a gondnok Andy Vajna holttestére az ágy mellett. A producer valószínűleg az éjszaka folyamán lett rosszul, és már nem tudták újraéleszteni.

Egy közelben lakó hölgy a Blikknek elárulta, látta, amikor aznap megérkeznek Vajna Tímea húgáék a villához. Nagyon megrendültnek látszottak.

Vasárnap dél körül láttam megérkezni Andy Vajna fiatal sógorát és Timi húgát, Lillácskát. Szemmel láthatóan megrendülve igyekeztek a villába, hiszen ők Andy Vajna itthon lévő egyedüli hozzátartozói" - nyilatkozta a lapnak.

Andy Vajnát gyakran látogatta sógornője, Palácsik Lilla Forrás: Szabó Gábor - Origo

A hölgy elárulta azt is, gyakran sétáltatja arrafelé a kutyáját, és többször is látta már, hogy a Vajna családnál vendégeskednek Lilláék.

Andyék nagyon szerették az állatokat, nyilván róluk is kell gondoskodnia valakinek, amíg az özvegy haza nem ér. Gyakran megfordultak Vajnáéknál, utoljára karácsonykor láttam őket Timivel és a szüleikkel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.