Andy Vajna nagyon szerette a vicceket: ilyen volt a komoly üzletember humoros oldala

Andy Vajna boldog vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt évek során néhányszor bepillantást nyerhettünk abba, milyen is a hatalmas birodalmat épített, komoly üzletember humoros, vidám oldala. Andy Vajna ugyanis szerette a vicceket, és olykor azt sem bánta, ha ő a tréfa tárgya. Magán is tudott nevetni, ezzel pedig mosolyt csalt a közvetlen környezete arcára - és amikor láthattuk, hogy milyen is ő, a miénkre is. Íme néhány emlékezetes pillanat, amikor Andy Vajna mindenkit megmosolyogtatott.

Csúnya karácsonyi pulcsi

Andy Vajna szerette a viccet és a humoros hagyományokat is, ez abból is látszik, hogy ő is hódolt a csúnya karácsonyi pulcsis őrületnek. Azon, amelyet ő viselt néhány éve, üzekedő rénszarvasok voltak láthatók.

Andy Vajna karácsonyi pulcsija Forrás: Instagram/timeavajna

Szalagban szülinapozott

Vállon átvetett szalagban várta a születésnapi tortáját és ajándékait Andy Vajna, bár tudjuk, hogy nem éppen a férfiak szokták ezt a viseletet felölteni: lánybúcsúkon gyakori, valamint a hölgyek születésnapján is, de Andy Vajna még ezt is bevállalta.

Andy Vajna születésnapja Forrás: Instagram/Vajna Timi

Vajna Timi medúzacsípésén is segített

Vajna Timi Ibizán akadt egy medúzába, és bizony kipróbált egy hagyományos módszert: megkérte Andyt, hogy pisilje le, amit a férje természetesen meg is tett. Timi szerint segített az eljárás, és bizony ezzel a húzással is mosolyt csaltak az emberek arcára.

Andy Vajna összeöltözött Timi nagymamájával

Vajna Timi tette közzé a szintén humoros posztot, a fotón Andy Vajna és Timi nagymamája látható, méghozzá összeillő pólóban.

Andy Vajna és Vajna Timi nagymamája Forrás: Instagram/Vajna Timi

Indián törzsfőnöknek is beöltözött

Andy Vajna mindig benne volt a mókázásban, indián törzsfőnökként is megmutatta magát, oldalán pedig felesége, Vajna Tímea, aki Wonder Womanként pózolt.

Andy Vajna indián törzsfőnökként mókázott Forrás: Facebook

A szakállát is befestette

A magyar–portugál mérkőzést a helyszínről figyelte Andy Vajna annak idején természetesen feleségével, Vajna Timivel. A magyarok győzelméért a producer még azt is megengedte a feleségének, hogy befesse a szakállát.

Andy Vajna befestett szakállal Forrás: Facebook/Vajna Timi

Andy Vajna még napozni is szeretett

Andy Vajna szerette az életet, és ahogy ezt láthatjuk, a humor is beletartozott. A napozást sem vetette meg, és ahogy Timi megmutatta, akár ruha nélkül is szívesen feküdt ki.

Vajna Timi megmutatta, hogyan nudizik férje, Andy Vajna Forrás: Instagram-sztori/Vajna Timi

Andy Vajna, a maffiafőnök

Vajna Timi elhíresült beszélgetése férjével, amely szintén viccesre sikerült: maffiózónak nevezte Andyt, mire a producer a következőket reagálta: Ubüba-baba.

Egy környékbeli nő látta, amint Palácsik Lilla és férje megérkeznek Andy Vajna villájábahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-egy-kornyekbeli-no-latta-amint-palacsik-lilla-es-ferje-megerkeznek-andy-vajna-villajaba.htmlEgy környékbeli hölgy elárulta, látta Palácsik Lillát és férjét vasárnap dél körül megérkezni Andy Vajna villájába. Láthatóan nagyon meg voltak rendülve. TV + Sztárok--Ekkora Andy Vajna vagyona http://www.life.hu/sztarok/20190121-ekkora-a-vagyona-andy-vajnanak.htmlAndy Vajna 74 évesen távozott az élők sorából. Halála mindenkit váratlanul ért, hiszen csak nagyon kevesen tudták, hogy hosszú ideje beteg. A filmjeivel híressé vált üzletember igazi birodalmat épített, kérdéses, mi lesz a vállalkozásainak és vagyonának sorsa. TV + Sztárok--Fenyő Iván élő adásban küszködött a könnyeivel, amikor Andy Vajna haláláról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-fenyo-ivan-elo-adasban-kuszkodott-konnyeivel-amikor-andy-vajna-halalarol-beszelt.htmlA január 20-án elhunyt Andy Vajnáról emlékeztek meg a TV2 Mokka című műsorában. Fenyő Iván és Goda Krisztina is vendégként jelent meg a műsorban a Szabadság, szerelem című film kapcsán. A színész a könnyeivel küszködve beszélt a filmügyi kormánybiztossal való barátságáról. TV + Sztárok--Megszólalt a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár Csilla egykori szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190121-megszolalt-a-tragikusan-fiatalon-elhunyt-molnar-csilla-egykori-szerelme.htmlMegszólalt a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár Csilla egykori szerelme. A férfi elárulta azt is, mi történt azon a szörnyű napon. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék is megemlékeztek Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-sebestyen-balazsek-is-megemlekeztek-andy-vajnarol.htmlSebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Rádió 1 reggeli műsorában emlékeztek meg néhai főnökükről, Andy Vajnáról. TV + Sztárok--Andy Vajnát állítólag az ágya mellett találták meg – már nem sikerült újraélesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20190121-andy-vajnat-allitolag-az-agya-mellett-talaltak-meg-mar-nem-sikerult-ujraeleszteni.htmlAndy Vajna január 20-án tragikus hirtelenséggel otthonában elhunyt. Információk szerint állítólag az ágya előtt esett össze. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.